Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16 RTX 4050 7640HS 32.999 TL

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
sergen
Bu modelin paneli kaç ms? 20 küsür diye duymuştum da tam bilgiye sahip değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki biraz bütçe artırma ile şu cihaz alınır mı? Daha önceden siz önermiştiniz diye hatırlıyorum.
Hocam bu modelin 8. nesil ryzenlisi var onu alın bence çünkü panelin ms değeri 7. nesilde çok fazla diye duymuştum ve bunda 2. m2 slotu yok sanırım, 8. nesilde var. Birde alacaksanız eğer 32 ram 1 tb ssdli alın aradaki parayı hak ediyor.

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Tayfun Ycl
Bu modelin paneli kaç ms? 20 küsür diye duymuştum da tam bilgiye sahip değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu modelin 8. nesil ryzenlisi var onu alın bence çünkü panelin ms değeri 7. nesilde çok fazla diye duymuştum ve bunda 2. m2 slotu yok sanırım, 8. nesilde var. Birde alacaksanız eğer 32 ram 1 tb ssdli alın aradaki parayı hak ediyor.

Bulamadım nette. Şunu buldum nasıl?

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
sergen
Bulamadım nette. Şunu buldum nasıl?

benim dediğim model bu. şu an 49 bin tl ama 44 bin TL'ye düşmüştü 2 hafta önce, takip ederseniz eğer o fiyatlardan bulabilirsiniz.

44 bin TL'ye bu da var aynı laptop fakat satıcıyı bilmiyorum 15.6 inş yazıyor ama 16.1 inçtir.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Tayfun Ycl
Alıyorum bunu o halde.
benim dediğim model bu. şu an 49 bin tl ama 44 bin TL'ye düşmüştü 2 hafta önce, takip ederseniz eğer o fiyatlardan bulabilirsiniz.

44 bin TL'ye bu da var aynı laptop fakat satıcıyı bilmiyorum 15.6 inş yazıyor ama 16.1 inçtir.

Çok sağolun.

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
sergen
Alıyorum bunu o halde.

Çok sağolun.
Hocam bence iyice araştırın sonra alın, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda sorumlu olmak istemem. İçinize sinerse eğer o zaman alabilirsiniz. Almadan önce forumlarda konu açın bu laptop alınmalı mı diye, başkalarının diyeceklerini de analiz edin ona göre alın.

mumya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa Boncuk

49k lık laptop tekrar indirime girerse almayı düşünüyorum, tavsiye ettiğin için teşekkür ederim. Takibe aldım

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35

Düz Victus 15 alttaki, alınmaz.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Tayfun Ycl
Hocam bence iyice araştırın sonra alın, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda sorumlu olmak istemem. İçinize sinerse eğer o zaman alabilirsiniz. Almadan önce forumlarda konu açın bu laptop alınmalı mı diye, başkalarının diyeceklerini de analiz edin ona göre alın.

Tamamdır acele etmeyeyim madem.

şu cihaz da neredeyse 4050 fiyatına yakın. Alıp geçerim muhtemelen.

Top Bottom