laptop kötü değil bu arada sadece biraz daha bütçe çıkılmasını öneriyorlar
Peki biraz bütçe artırma ile şu cihaz alınır mı? Daha önceden siz önermiştiniz diye hatırlıyorum.
laptop kötü değil bu arada sadece biraz daha bütçe çıkılmasını öneriyorlar
Hocam bu modelin 8. nesil ryzenlisi var onu alın bence çünkü panelin ms değeri 7. nesilde çok fazla diye duymuştum ve bunda 2. m2 slotu yok sanırım, 8. nesilde var. Birde alacaksanız eğer 32 ram 1 tb ssdli alın aradaki parayı hak ediyor.Peki biraz bütçe artırma ile şu cihaz alınır mı? Daha önceden siz önermiştiniz diye hatırlıyorum.
taş gibi cihaz, alınır.Peki biraz bütçe artırma ile şu cihaz alınır mı? Daha önceden siz önermiştiniz diye hatırlıyorum.
Bu modelin paneli kaç ms? 20 küsür diye duymuştum da tam bilgiye sahip değilim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu modelin 8. nesil ryzenlisi var onu alın bence çünkü panelin ms değeri 7. nesilde çok fazla diye duymuştum ve bunda 2. m2 slotu yok sanırım, 8. nesilde var. Birde alacaksanız eğer 32 ram 1 tb ssdli alın aradaki parayı hak ediyor.
ekran kartı yok bunun oyun oynayacaksan alınmaz
benim dediğim model bu. şu an 49 bin tl ama 44 bin TL'ye düşmüştü 2 hafta önce, takip ederseniz eğer o fiyatlardan bulabilirsiniz.
benim dediğim model bu. şu an 49 bin tl ama 44 bin TL'ye düşmüştü 2 hafta önce, takip ederseniz eğer o fiyatlardan bulabilirsiniz.
44 bin TL'ye bu da var aynı laptop fakat satıcıyı bilmiyorum 15.6 inş yazıyor ama 16.1 inçtir.
Hocam bence iyice araştırın sonra alın, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda sorumlu olmak istemem. İçinize sinerse eğer o zaman alabilirsiniz. Almadan önce forumlarda konu açın bu laptop alınmalı mı diye, başkalarının diyeceklerini de analiz edin ona göre alın.Alıyorum bunu o halde.
Çok sağolun.
49k lık laptop tekrar indirime girerse almayı düşünüyorum, tavsiye ettiğin için teşekkür ederim. Takibe aldımbenim dediğim model bu. şu an 49 bin tl ama 44 bin TL'ye düşmüştü 2 hafta önce, takip ederseniz eğer o fiyatlardan bulabilirsiniz.
44 bin TL'ye bu da var aynı laptop fakat satıcıyı bilmiyorum 15.6 inş yazıyor ama 16.1 inçtir.
Düz Victus 15 alttaki, alınmaz.benim dediğim model bu. şu an 49 bin tl ama 44 bin TL'ye düşmüştü 2 hafta önce, takip ederseniz eğer o fiyatlardan bulabilirsiniz.
evet dikkat etmemişim, bu fiyat bandında victus 15 alınmaz.Düz Victus 15 alttaki, alınmaz.
Hocam bence iyice araştırın sonra alın, herhangi bir sorun yaşamanız durumunda sorumlu olmak istemem. İçinize sinerse eğer o zaman alabilirsiniz. Almadan önce forumlarda konu açın bu laptop alınmalı mı diye, başkalarının diyeceklerini de analiz edin ona göre alın.