Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16 RTX 4060 7840HS 38.999 TL!

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Bu fiyata bu performansta, donanımda 100 sRGB bir önerin varsa beklerim özellikle nitro 16 olursa iyi olur. Ayrıca beni hiç bir zaman sırf 4070 diye excalibur önerdiğimi görmessin. Ben 48-54k arası 4070 victusta önermiyorum gidip paneli işlemcisi rami ve ssd si iyi olan bir 4060 model öneriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ee tamam kardeşim ben ne diyorum 32 ye bunun panel olarak sogutma olarak anakart özellikleri olarak daha önünde olan nitro 16 vardı 4050 li stoğu bittiği için önermedim yazdım zaten oraya. Rtx 5000 serisinin laptopları kapıda Ryzen Ai işlemciler çıkmaya da başladı. Suan 1000 dolara adında 4060 yazıyor diye çoğu özellikten mahrum victus almak mantıklı mı ? 6 ay once olsa sana 10 tane laptop atardım aynı fiyatta bundan iyi ama suan su zamandayız artık bu modeller eskidi satıcılarda kalmadı sırf stoklar bitti diye ortalama altı ürünleri tavsiye etmeye başlamamamız lazım umarım anlamışssındır anlatmak istediğimi

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
ee tamam kardeşim ben ne diyorum 32 ye bunun panel olarak sogutma olarak anakart özellikleri olarak daha önünde olan nitro 16 vardı 4050 li stoğu bittiği için önermedim yazdım zaten oraya.
o zamanlar bu victuslar 35k falandı yalnız hatırlatıyım.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,874
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Belli. Kendi hür fikirleriniz bile yok resmen beyniniz yıkanmıs. Araştırma yapmıyorsunuz, bilmiyorsunuz sadece kulaktan dolma bilgilerle konusuyorsunuz ve bu çok komik bir durum. Bu arada yanan kişi ben olsaydım tartışmadan kaçıp tüm mesajlara disslike atan ben olurdum ama ne hikmetse ben değilim?

Ben her zaman buradayım istediğinizi getirin onla da tartışırım.
Bence psikolojik olarak sorunların var. Halen kafanda olmayan bir düşman yaratıyorsun, kimse o adamı önderi olarak görmüyor bende görmüyorum iki çift laf bile etmemişizdir. Allah kimseyi 1000 dolar bütçede %45 ntsc savunacak kadar düşürmesin, hiç laptop denememiş olsam inandırıcı gelebilirdi bu dediklerin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
JohnPrice
ee tamam kardeşim ben ne diyorum 32 ye bunun panel olarak sogutma olarak anakart özellikleri olarak daha önünde olan nitro 16 vardı 4050 li stoğu bittiği için önermedim yazdım zaten oraya. Rtx 5000 serisinin laptopları kapıda Ryzen Ai işlemciler çıkmaya da başladı. Suan 1000 dolara adında 4060 yazıyor diye çoğu özellikten mahrum victus almak mantıklı mı ? 6 ay once olsa sana 10 tane laptop atardım aynı fiyatta bundan iyi ama suan su zamandayız artık bu modeller eskidi satıcılarda kalmadı sırf stoklar bitti diye ortalama altı ürünleri tavsiye etmeye başlamamamız lazım umarım anlamışssındır anlatmak istediğimi
Stok gelse sence aynı fiyattan mı gelecek? Laptop piyasası ile içli dışlıyım şuan aktif piyasada bu cihazın fiyatı oldukça iyi.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
SERHAT BOZBAYIR
o zamanlar bu victuslar 35k falandı yalnız hatırlatıyım.
ben bende bulunan modeli 29.999 a vatandan aldım o zamanlardan 4060 olarak en ucuz nitro v15 cyborg ve bilinen kronik victus 15 vardı diğer modeller 35 36 dan baslıyordu

Stok gelse sence aynı fiyattan mı gelecek? Laptop piyasası ile içli dışlıyım şuan aktif piyasada bu cihazın fiyatı oldukça iyi.
hocam üretimi bitti ki nasıl stok gelecek stok bi anda hadi geleyim demiyor ki. BENCE suanki piyasada bu laptopu almak rx 7600 ve 6700xtnin stok sorunları oldugundan 12 ye 4060 almak gibi bir şey ama saygı da duyuyorum size bu fiyata casper nitro v15 de önerebilirdiniz onlara kıyasla yine iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
JohnPrice
Bence psikolojik olarak sorunların var. Halen kafanda olmayan bir düşman yaratıyorsun, kimse o adamı önderi olarak görmüyor bende görmüyorum iki çift laf bile etmemişizdir. Allah kimseyi 1000 dolar bütçede %45 ntsc savunacak kadar düşürmesin, hiç laptop denememiş olsam inandırıcı gelebilirdi bu dediklerin.
Sen bana o fiyatta o performansta bir 100srgb atsana lütfen.

Birde. 45ntsc ekranda kullandım 100srgb de kullandım 45nstc olana renk ayarı atınca acayip bir ucurum fark olmuyor. İkiside önümde duruyor hatta şuan.

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
ben bende bulunan modeli 29.999 a vatandan aldım o zamanlardan 4060 olarak en ucuz nitro v15 cyborg ve bilinen kronik victus 15 vardı diğer modeller 35 36 dan baslıyordu
Ya ne alaka zaten şuan 4060 fiyatları 35-36'dan başlıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
JohnPrice

hocam üretimi bitti ki nasıl stok gelecek stok bi anda hadi geleyim demiyor ki. BENCE suanki piyasada bu laptopu almak rx 7600 ve 6700xtnin stok sorunları oldugundan 12 ye 4060 almak gibi bir şey ama saygı da duyuyorum size bu fiyata casper nitro v15 de önerebilirdiniz onlara kıyasla yine iyi
7K sadece laptop mesajım var 1 mesajımda bile. Monster, excalibur, Acer nitro V15, Victus 15 önermedim. Ayrıca tekrar diyorum bu fiyata bu donanımı veren baska bir laptop yok.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Ya ne alaka zaten şuan 4060 fiyatları 35-36'dan başlıyor.
Ekran görüntüsü 2025-03-19 230833.png

paylasılan model 35 ten assagı hiç inmemiş mesela

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Al bak 6 ay önce önerdiğimiz bir modeldi şu.
Alıntıyı görüntüle
evet ama nitro 16 ile kıyas bakımından siz olsanız onu mu alırdınız nitro 16 mı ? işlemci ekran boyutu ve panel kalitesi gecikme süresi sıvı metalli sogutması ve destek olarak ssd ve ram takviyesi ayriyeten lenovonun o modelinin adaptörü 170w battery drain sorunuda cabası bence sizdde n16 tercih ederdiniz

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
evet ama nitro 16 ile kıyas bakımından siz olsanız onu mu alırdınız nitro 16 mı ? işlemci ekran boyutu ve panel kalitesi gecikme süresi sıvı metalli sogutması ve destek olarak ssd ve ram takviyesi ayriyeten lenovonun o modelinin adaptörü 170w battery drain sorunuda cabası bence sizdde n16 tercih ederdiniz
tercihe kalmış ama ben 4060 olduğundan loqu alırdım.

abandoned

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Eser
Merhaba dostlar, bu cihazı 18 martta Amazon.com.tr den sipariş ettim. Ürün bugün elime ulaştı cihazı çok sevdim kaliteli duruyordu (İlk gaming laptobum) normalde masaüstü kullanıcısıyım ve güzel bir bilgisayarım var çok şükür fakat seyahat etmem gereken bir döneme girdiğim için mecburiyetten aldım. Kendime maksimum 40k bütçe ayırdım ve laptop arayışına girmiştim. Lenovo loq , dell g15 5530 ve daha düşük model 3050 li bi Victus sipariş edip iptal ettim neden 3-5 daha verip daha iyisini almayayım ki diyerek. En son buna kanaat getirip 39.999 aldım ki geldiği gün 1000 tl daha indirim almış. Ne yazık ki ürünün kurulumunu yaptıktan sonra ölü piksel testinde ekranın sağ üstünde sadece siyah ve mavi ekranda görünen yeşil beyaz karışık bir renkte stuck piksel sorunu olduğunu gördüm. O kadar canım sıkıldı ki anlatamam. Ürünü yine bugün kusurlu ürün olarak mng kargo ile iadeye yolladım amazona. Şimdi iadenin kabulü , paranın iadesi derken en az 1 hafta geçecek ve ben pazartesi il dışına çıkıyorum. Gittiğim yerde internet yok oyun yükler bi süre idare ederim diyordum şimdi kaldım ortada... Not: İade tamamlandıktan sonra aynı ürünü tekrar sipariş etmeyi düşünüyorum önerisi olan var mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,152
Üyeler
170,314
Son üye
Metmatibaş
Top Bottom