Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16 RTX 4060 7840HS 38.999 TL!

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Arif Dağcı

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
acaba hiç kaliteli monitör gördün mü, ya performans acısından mantıklı filan desen eyvallah da su 45 ntscyi savunmayın allah askına bu urun boyle boyle kabul eden alsın nedir yani kendin üretmişsin gibi gergin sekilde savunuyorsun hic gerek yok bence
doygunluk artırmayla renk görmeye calısmayı 2010 model casper tn panellerde bırakmıs olmamız lazım :)
yeter yani canımız çıktı, isim vermekten de korkmuyorum @qwerty1029384756 ile yaklaşık 50 defa tartışmaya girdik %45 NTSC panelden dolayı ama arkadaş omenlara da sallayınca hp haterı olduğunu anladık. sizin burada laptop öncünüz o adam, biliyoruz çünkü başka adam yok burada. arkadaşa özeniyorsunuz yani onu biliyoruz.

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,874
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
bu bütçede 4050 almaya devam et sen 🔥😏
Bot mu getirdin seni desteklemesi için

1742412790692.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
JohnPrice
yeter yani canımız çıktı, isim vermekten de korkmuyorum @qwerty1029384756 ile yaklaşık 50 defa tartışmaya girdik %45 NTSC panelden dolayı ama arkadaş omenlara da sallayınca hp haterı olduğunu anladık. sizin burada laptop öncünüz o adam, biliyoruz çünkü başka adam yok burada. arkadaşa özeniyorsunuz yani onu biliyoruz.
Güya öncüleri olan elemanda bizi öncü aldı sonrada kendi saçma fikirlerini belirtti ve haksız cıkınca her mesajıma kötü emoji bırakıyordu gıcıklığına ama neyse girmeyelim oralara çok.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Arif Dağcı
8 ay önceki videoyu mu referans alıyorsun sen? 8 AY önce çekilmiş videoyu niye atıyorsun akıllı kardesim benim. Dedimya "artık" neyin ne olduğu belli diye. oturma organınız ile okumayın mesajlarımı.
birader dün satan bugün de satar seni adam yerine koymayan markayı sen niye savunuyorsun artık belliymiş aynen kanka 45 ntsc ile okumaya devam

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
hacı laptoplara acaip bi ilgim yok ama monitör almadan önce bir de bu yazın laptop arastırmıstım ona göre konusuyorum ne bahsettigin arkadastan ne de kavgalarınızdan haberim var öyle söyleyeyim

forzabagimlisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
z
Laptop ekranları küçük zaten alınca yanında monitör almak gerek laptop sevmesemde bazıları ihtiyaç duyuyor bence ekran çamur gibi olmadığı sürece np

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
SERHAT BOZBAYIR
güldürme beni 4060 yerine 4050 mi alacaksın sırf renkleri azıcık daha soluk diye? dediğim gibi iki üç ayara düzeliyor.
Alıntıyı görüntüle
Şundan yap hiçbir şey kalmıyor bak.
4050 ile 4060 ın vaooov demelik bi farkı yokki özellikle daha iyi işlemci kullanıyorsan ve sogutması daha iyi model kullanıyorsan oynayacagı max %3 4 fps oluyor 5-10 az fps alıp ram ssd ekran olarak victusa fark atacak modeller alınabilir bence Şahsen ben 32 ye 4050li nitro 16 tercih ederdim stoğu bitmeseydi Ama konudaki laptopda su fiyatına alınır zaten nitro 16nın suan trdeki tek satıcısı Teknorya kaldı alıp 3 ay sonra thhde sürünmek istemeyenler bulasmasın o satıcıya

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
birader dün satan bugün de satar seni adam yerine koymayan markayı sen niye savunuyorsun artık belliymiş aynen kanka 45 ntsc ile okumaya devam
acer servisi sıvı metali pumpout yapmış cihazları reddetti, laf ettiniz mi hayır.
lenovo servisi bariz battery drain yapan adaptörleri değiştirmedi, laf ettiniz mi hayır.
casper kendi alıcısını indirimde aldı diye dava etti, laf ettiniz mi hayır.
monster 4070 fiyatına 4050 sattı, laf ettiniz mi hayır.
dell 30w limitli ekran kartlı laptop üretti, laf ettiniz mi hayır.
Ama iş HP olunca evet bizi satan marka oluyor.

Top Bottom