Neler Yeni

🔥İndirim HP Victus 16 RTX 4060 7840HS 38.999 TL!

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
JohnPrice
4050 ile 4060 ın vaooov demelik bi farkı yokki özellikle daha iyi işlemci kullanıyorsan ve sogutması daha iyi model kullanıyorsan oynayacagı max %3 4 fps oluyor 5-10 az fps alıp ram ssd ekran olarak victusa fark atacak modeller alınabilir bence Şahsen ben 32 ye 4050li nitro 16 tercih ederdim stoğu bitmeseydi Ama konudaki laptopda su fiyatına alınır zaten nitro 16nın suan trdeki tek satıcısı Teknorya kaldı alıp 3 ay sonra thhde sürünmek istemeyenler bulasmasın o satıcıya
Vaooovv demelik fark yok mu? Güldürmeyin. 6GB vram 1 sene sonra yetmeynince kendiniz vaooovv diyerek avutursunuz. Ayrıca arada 5-10FPS ten fazlaca bir fark var.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Vaooovv demelik fark yok mu? Güldürmeyin. 6GB vram 1 sene sonra yetmeynince kendiniz vaooovv diyerek avutursunuz.
Hocam açın testleri izleyin yetmeyene 8 vram de yetmiyor zaten kartlar arasında saf güç farkı çok az seneye vram sıkıntısı daha da artıtıgnda 4060 bi anda 5090 a dönüşmeyecek

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
Hocam açın testleri izleyin yetmeyene 8 vram de yetmiyor zaten kartlar arasında saf güç farkı çok az seneye vram sıkıntısı daha da artıtıgnda 4060 bi anda 5090 a dönüşmeyecek
evet %20 fark gayet az oluyor.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,874
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
bu bütçede başka 4060 laptop önersene? daha iyi bir önerin yoksa boş yorum yapma bence :D
Yok dostum senin için harcayacak vaktim yok konudaki tüm mesajlara emoji atmakla vaktini geçirmeye devam et iyi forumlar

1742414105970.png

Yeşil forum trolleri de doluşmuş maşallah

Son düzenleme:

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,447
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
45 ntsc iyi diyen yok zaten kötü bir panel ama performans ve fiyat göz önünde bulundurunca kabul edilebilir. Çok da tartışılcak bir konu değil. Burda bu fiyata bumu olur demek lüzümsuz daha iyisi varsa söyleyin. (işlemciden kısıp 3-4k daha uyguna benzer modeller var)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
JohnPrice
Yok dostum senin için harcayacak vaktim yok konudaki tüm mesajlara emoji atmakla vaktini geçirmeye devam et iyi forumlar
Gel benle harca vaktini. Gerçi sizin "öncü" olarak gördüğünüz kişide benle en son tartışmasında cevap veremeyince tüm mesajlarıma disslike atmıstı.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
SERHAT BOZBAYIR
evet %20 fark gayet az oluyor.
o kadar fark yok test videoları ve birebir değerlendirmelerde %5-10 fark görünüyor. Ayrıca paylaştıgın model kronik hal sensör sorunlu seriden illaha gömelim mi yani. 1 komponent daha iyi diye birden fazla farkı gözden kacırır gibi bakıyorsunuz olaya 1 tane ssd yuvası komikliğine de bişey demeyelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
JohnPrice
o kadar fark yok test videoları ve birebir değerlendirmelerde %5-10 fark görünüyor. Ayrıca paylaştıgın model kronik hal sensör sorunlu seriden illaha gömelim mi yani. 1 komponent daha iyi diye birden fazla farkı gözden kacırır gibi bakıyorsunuz olaya 1 tane ssd yuvası komikliğine de bişey demeyelim
Baktığınız karşılaştırmalar "4050 fan club" adlı sayfadan mı? Dediğiniz hall sensor sorunu yuksek sıcaklıklarda ortaya cıkıyor ve uzun vadede ortaya cıkıyor. Yani cihaz ciddi ısınırsa bu sensor kafayı yiyor. Ama cihaz o işlemciyle o kadar ısınıyorsa ilk önce dert edeceğiniz şey hall sensor olmamalı sanki? Ayrıca 1 yıldır, 2 yıldır, 8 aydır, 9 aydır kullanan kişiler bu sorunu yaşamadıklarını söylüyor.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Baktığınız karşılaştırmalar "4050 fan club" adlı sayfadan mı? Dediğiniz hall sensor sorunu yuksek sıcaklıklarda ortaya cıkıyor ve uzun vadede ortaya cıkıyor. Yani cihaz ciddi ısınırsa bu sensor kafayı yiyor. Ama cihaz o işlemciyle o kadar ısınıyorsa ilk önce dert edeceğiniz şey hall sensor olmamalı sanki? Ayrıca 1 yıldır, 2 yıldır, 8 aydır, 9 aydır bu cihazı kullanan kişiler bu sorunu yaşamadıklarını söylüyor.
Hocam siz 6700xt yerine 4060 alan arkadaş kafasında gibisiniz biraz sanki bir şey söyleyince haksız olabilecegini aklına getiremiyormusun Victus serisi hiç laptop kullandın mı o ekranı gördün mü istatiklere bakıp hee %45 miş diğerleri %70 bişey degilmiş ya %20 fark var bisey olmaz diyip mi yazıyorsun övgüleri 250 nit i de beyazlatmayı arttırıp 400 nit yapalım bari çözümlerin süper Önceden Victus 16 kullanıyordum iyi değil abi nitro 16 ya geçtim bariz çok fark oldu benim için konuda ki laptopu ozellikle denemedim ama neyin ne oldugu ortada Sırf 4070 diye 250nitlik 1080P casper g870 alma işi gibi bu laptopa olan övgünüz

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,874
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Gel benle harca vaktini. Gerçi sizin "öncü" olarak gördüğünüz kişide benle en son tartışmasında cevap veremeyince tüm mesajlarıma disslike atmıstı.
Ben kimseyi öncü olarak görmüyorum umrumda da değil. Yani kafanda bir yere koymaya uğraşma. Panel konusunda o arkadaş haklı %45 ntsc kabul edilebilecek bir şey değil. Ayrıca arkadaşla alakasız konularda adını zikretmekte yanıklık belirtsidir bilgin olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
JohnPrice
Hocam siz 6700xt yerine 4060 alan arkadaş kafasında gibisiniz biraz sanki bir şey söyleyince haksız olabilecegini aklına getiremiyormusun Victus serisi hiç laptop kullandın mı o ekranı gördün mü istatiklere bakıp hee %45 miş diğerleri %70 bişey degilmiş ya %20 fark var bisey olmaz diyip mi yazıyorsun övgüleri 250 nit i de beyazlatmayı arttırıp 400 nit yapalım bari çözümlerin süper Önceden Victus 16 kullanıyordum iyi değil abi nitro 16 ya geçtim bariz çok fark oldu benim için konuda ki laptopu ozellikle denemedim ama neyin ne oldugu ortada Sırf 4070 diye 250nitlik 1080P casper g870 alma işi gibi bu laptopa olan övgünüz
Evet kullandım.
1742414052645.png

Bu fiyata bu performansta, donanımda 100 sRGB bir önerin varsa beklerim özellikle nitro 16 olursa iyi olur. Ayrıca beni hiç bir zaman sırf 4070 diye excalibur önerdiğimi görmessin. Ben 48-54k arası 4070 victusta önermiyorum gidip paneli işlemcisi rami ve ssd si iyi olan bir 4060 model öneriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kimseyi öncü olarak görmüyorum umrumda da değil. Yani kafanda bir yere koymaya uğraşma. Panel konusunda o arkadaş haklı %45 ntsc kabul edilebilecek bir şey değil. Ayrıca arkadaşla alakasız konularda adını zikretmekte yanıklık belirtsidir bilgin olsun
Belli. Kendi hür fikirleriniz bile yok resmen beyniniz yıkanmıs. Araştırma yapmıyorsunuz, bilmiyorsunuz sadece kulaktan dolma bilgilerle konusuyorsunuz ve bu çok komik bir durum. Bu arada yanan kişi ben olsaydım tartışmadan kaçıp tüm mesajlara disslike atan ben olurdum ama ne hikmetse ben değilim?

Ben her zaman buradayım istediğinizi getirin onla da tartışırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,146
Üyeler
170,311
Son üye
Metmatibaş
Top Bottom