Neler Yeni

HP Victus 16 RTX 4060 8845HS 40.490 TL

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Serdar Totuzbeş
İlgilendiği Kategoriler
laptop
Instagram
giorno_plush
Discord
SerdarT35
Bu sefer çalamazsınız kardeşim ben buldum ben paylaşırım. SSD tek slot yani 1 TB isteyen arkadaşlar taşınılabilir SSD baksın. Bir de %45 NTSC yani qwerty sevmez ondan renk ayarı yapmadığınız sürece leş gibi paneli var.

Bu sefer çalamazsınız kardeşim ben buldum ben paylaşırım. SSD tek slot yani 1 TB isteyen arkadaşlar taşınılabilir SSD baksın. Bir de %45 NTSC yani qwerty sevmez ondan renk ayarı yapmadığınız sürece leş gibi paneli var.
QWERTY aktif değil bu aralar yoksa yerin dibine sokardi bu ekran ne diye

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Valla Qwerty ne dediyse victusa dogru demistir Victus 16 satip Nitro16ya geçtim Ekran neymis ya öyle gameboosterden Agona geçmis kadar oldum

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
sergen
Valla Qwerty ne dediyse victusa dogru demistir Victus 16 satip Nitro16ya geçtim Ekran neymis ya öyle gameboosterden Agona geçmis kadar oldum
Nitro 16 çok iyi cihaz ama teknik servisi rezaletttt. Benim ebemi ağlattılar 2 ay uğraştırdılar en sonunda ithalatçı sorunumu 4 günde çözdü. Stok yok diye ücret iadesi aldım, Acerin bir ürününü çok anormal ucuza bulmazsam almam bir daha.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Nitro 16 çok iyi cihaz ama teknik servisi rezaletttt. Benim ebemi ağlattılar 2 ay uğraştırdılar en sonunda ithalatçı sorunumu 4 günde çözdü. Stok yok diye ücret iadesi aldım, Acerin bir ürününü çok anormal ucuza bulmazsam almam bir daha.
Garantisizmis gibi dusuncen ya acer alirken

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Ekran kartı kaç w acaba ?

Phegru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Soner Özdener
Acer Nitro 16 AN16-41 modelini aldım bir ay araştırıp aldım canavar gibi model yapmışlar. Bir sene bitti çok aktif kullanmadım ama çok memnunum masa üstü toplayacağım satıyorum. Teknoloji tamamen şans işi.

Tavsiyem alacağınız hangi ürün olursa olsun araştırmadan üç beş kişi abartı şekil de ( onların forumlar da gezip insanları etkileyip yorum firma çalışanı olduğunu düşünüyorum) çok iyi dedi diye almayın bütün inceleme testlerine bakıp öyle yapın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,259
Üyeler
172,204
Son üye
Batuko
Top Bottom