Ben onu da belirttim zaten, 80-100 fpsin benim için yeterli olduğunu. Yazdıklarımı okumadan katılmamanız komik olmuş. Zaten mux switch'in tam performansa ihtiyaç duymadığım için kapalı olduğunu da söyledim.Muz switch açmaz iseniz tam performans zaten alamazsınız. Oyunmux switch açıkken oynanır. Ofis aktiviteleri için kapatirsiniz daha az güç tüketmesi adına. Yoksa daha az performans almanız normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Frametime bakarsanız dalgalanmanın çok az olduğunu görebilirsiniz. Drop olmadığı en net oradan anlaşılır.
Witcher 3 oynamıştım tam test yok ama herhangi bir kasma donma yoktu. RTX ultra dlss kalite ve fg açık 80-100 FPS arası alıyordum.
Farklı bilgisayarlara göre daha az FPS aldığını söylemişsiniz. Bende buna katılmadım zaten.Ben onu da belirttim zaten, 80-100 fpsin benim için yeterli olduğunu. Yazdıklarımı okumadan katılmamanız komik olmuş. Zaten mux switch'in tam performansa ihtiyaç duymadığım için kapalı olduğunu da söyledim.
Pahalıya almışsınız. Hemde çok. Max 34'e kadar bulunuyor hala. Bir dönemde 28'lere kadar düştü. Geçmiş olsun.37.500e 4060 modelini almıştım ben. Bazı sorunları olsa da genel olarak memnunum ben. Tam olarak kesin bu markayı alın diye söylemeyeceğim fakat alırsanız pişman olmazsınız.
38k ya 4070 için ne diyorsunuzPahalıya almışsınız. Hemde çok. Max 34'e kadar bulunuyor hala. Bir dönemde 28'lere kadar düştü. Geçmiş olsun.
Ben 29'a 4060'lı aldım.
Bahsettiğiniz model, S0005NT ise alabilirsiniz. Fakat @Ruffian 'ı da konuya çağırmak en iyisi olacak.Arkadaşlar yarın yüksek ihtimal bilgisayarı alıcam 38 binde iken kaçırmak istemiyorum n11 de indirim ordan sipariş vericem
3070 Ti lı bir model bulunabilir.Bahsettiğiniz model, S0005NT ise alabilirsiniz. Fakat @Ruffian 'ı da konuya çağırmak en iyisi olacak.
38.000 TL Civarlarına sanırım çok daha iyisini bulabilir.
Ben aldıktan sonra düşmeye başladı. Hepiniz bana teşekkür etmelisiziniz bütün firmalar benim kazıklanmamı bekliyordu çünkü .dPahalıya almışsınız. Hemde çok. Max 34'e kadar bulunuyor hala. Bir dönemde 28'lere kadar düştü. Geçmiş olsun.
Ben 29'a 4060'lı aldım.
3070 ti ve 4070 arasında performans farkı nasıl3070 Ti lı bir model bulunabilir.
DLSS 3'ü kendiniz kurabilirsiniz.
yeri geldiğinde 3070 Ti daha güçlü yeri geldiğinde 4070 daha güçlü.3070 ti ve 4070 arasında performans farkı nasıl
Peki hangi modellerde var benim bildiğim şuan piyasada acer nitro var .Ondada yüksek sıcaklıklardan bahsediliyoryeri geldiğinde 3070 Ti daha güçlü yeri geldiğinde 4070 daha güçlü.
bunun sebebi biraz da 3070 Ti ın güç canavarlığı 150 wattlık modelleri var.
burada görüldüğü gibi ikiside birbirinden güçlü ama ham performans açısından bence kesinlikle RTX 3070 Ti.
150 watt çekerse ısınması normal 140 watt çeken lenovo bile ısınıyor nitro 5 ler iyidir son 3 yıldır güzel gidiyor.Peki hangi modellerde var benim bildiğim şuan piyasada acer nitro var .Ondada yüksek sıcaklıklardan bahsediliyor
sizin alacağınız victusun ısınmama sebebide limitleri zaten deli limiti var içinde.Peki hangi modellerde var benim bildiğim şuan piyasada acer nitro var .Ondada yüksek sıcaklıklardan bahsediliyor
https://app.hb.biz/qWA0htTU8l4J 1500 liraya değecek performans farkı var mı150 watt çekerse ısınması normal 140 watt çeken lenovo bile ısınıyor nitro 5 ler iyidir son 3 yıldır güzel gidiyor.
sizin alacağınız victusun ısınmama sebebide limitleri zaten deli limiti var içinde.