Oğuz Gómez Garica
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004J52SU ürün kafama yattı sizinde görüşlerinizi merak ediyorum
masaüstü almayacağım laptop alacağımalınmaz bence, daha geçen haftalarda emsal bilgisayarlar 30 - 29k arasına gitti hatta çok daha iyi bile denir
dizüstünü kastettim bilgisayar olarakmasaüstü almayacağım laptop alacağım
sizin 40kya kadar öneriniz hangi laptop olurdizüstünü kastettim bilgisayar olarak
başka öneriniz ne olur hocam
valla bir indirim olursa bakmak lazım, şu anda pek bişey yok ya ram ya işlemci ya da depolama senin seçtiğinden düşük kalıyor o zaman. hemen almayacaksan alana kadar sıcak fırsatları takipte kal belki birşeyler yakalarsınba
başka öneriniz ne olur hocam
15-30 gün arası bi süreçte alacağım laptobuvalla bir indirim olursa bakmak lazım, şu anda pek bişey yok ya ram ya işlemci ya da depolama senin seçtiğinden düşük kalıyor o zaman. hemen almayacaksan alana kadar sıcak fırsatları takipte kal belki birşeyler yakalarsın
sıcak fırsatları takipte kalın, alacağınız güne kadar güzel bir fırsat gelir belki15-30 gün arası bi süreçte alacağım laptobu
tamamdır hocamsıcak fırsatları takipte kalın, alacağınız güne kadar güzel bir fırsat gelir belki