HP Victus 16 S0035NT restart atıyor

FrostSue

80+
Reaksiyon skoru
69
Merhaba, yaklaşık 2 gün önce aldığım bu cihaza sıfırdan Windows 11 kurulumu yaptım. Tüm güncellemeleri yaptım. Steam yükledim ve birkaç oyun yükledim. En baştan belirtmeliyim ki herhangi bir oyunda bu sorunla karşılaşıyorum. Sorunum şu: En baştan anlatıyorum.

Cihazı açıyorum, Steam'i açıyorum. Herhangi bir oyunu açtığımda, laptop güç kesmeden restart atıyor. Bilgisayar açılıyor, tekrar Steam'i açıyorum ve oyunu tekrar açıyorum, sorunsuz bir şekilde giriyorum. Yani ilk açtığımda restart atıyor ama güç kesmeden atıyor, arkadaşlar, onu dikkatle vurgulamak istiyorum. Sorunsuz bir şekilde, ne bir hata ne bir mavi ekran vs. cihaz açılıyor ve oyuna girebiliyorum.

FurMark ve cpuburner testleri yaptım, ikisinde de sorun yok ve değerler gayet iyi. Bu neden kaynaklanabilir? Benim aklıma Windows kurulumunda bir sorun olmuş olabileceği ve yeniden temiz format atmak geldi. Ek olarak ISO dosyasını Microsoft'un kendi sitesinden indirdim. Cihazı alalı 2 ya da 3 gün oldu ve bu sorunla müzdaribim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Sorunu sadece restart attığı kısım görünen şekilde video olarak yükledim buradan da bakabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam aynı problem bende de var şansa bak ki klavye rengimiz bile aynı ( daha dogrusu kardeşime aldık pc yi ama sorunla ben ilgileniyorum kendisi anlamıyor) sorunu çözebildiniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri