Arkadaşlar sizce hangisini tercih etmeliyim? Hem soğutma bakımından hem performans bakımından. İkisinin de özellikleri aynı.
HP Victus 16
Acer Nitro 5
HP Victus 16
Acer Nitro 5
Bunda 4x2 mevcut. Senin attığın 8x2 karşılaştır duruma göre al.
Hocam 16 ram alıp sonradan uğraşmak istemiyorum. Bu ürünü gördüm. Acer ve Victus arasından hangisini önerirsiniz?Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunda 4x2 mevcut. Senin attığın 8x2 karşılaştır duruma göre al.
Bende mevcut. Yükselttim. İkisi arasında bence victus. Yeni Nitro serisi olsaydı oda tercih edilebilirdi. Nitro da ısınma sorunu var diyorlardı ama emin değilim. Victus kullanıyorum memnunum.Hocam 16 ram alıp sonradan uğraşmak istemiyorum. Bu ürünü gördüm. Acer ve Victus arasından hangisini önerirsiniz?
Oyun içi soğutması nasıl victusun?Bende mevcut. Yükselttim. İkisi arasında bence victus. Yeni Nitro serisi olsaydı oda tercih edilebilirdi. Nitro da ısınma sorunu var diyorlardı ama emin değilim. Victus kullanıyorum memnunum.
Test etmedim ama elimi koydgumda sıcaklık hissetmiyodum. Eski laptopum yanıyordu.Oyun içi soğutması nasıl victusun?
8GB Ram almak pek istemiyorum. Sonradan uğraştırıyor açınca garanti kapsamı dışına çıkıyor vs. Sıkıntılı işler.
2 gün önce i7 11800H ve RTX 3060 lı modeli aldım. Oyun oynarken klavyenin orta kısmından cızırtı sesi geliyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?Hocam nitro 5 modeli kullanıyorum 1 ay önce satın aldım şuan hiçbir problemle karşılaşmadım ekran kartım otomatik fan ayarlarında ağır oyunlarda 80 dereceyi geçmedi önerebilirim size. victus belki daha iyidir ekran genişlik açısından falan ama yinede cevap vermek istedim.
yok hocam benimkinde olsa önermezdim cihazı2 gün önce i7 11800H ve RTX 3060 lı modeli aldım. Oyun oynarken klavyenin orta kısmından cızırtı sesi geliyor. Sizde de böyle bir sorun var mı?