Hp victus 16 vs Monster

Taksit seçenekleri uymuyor birde Hp nin 8x2 olduğundan yükselteceği zaman sat tekrar al yapmak istemiyor. İlk attıklarım arasından hangisi daha iyi olur monster a biraz daha yakın ram ve ssd si yüksek hemde teknik servisini daha iyi olarak düşünüyor. DDR 5 olmasının çok farkedeceğini düşünmüyor oyunlarda çok aşırı kalite vs atamadığından böyle şeyleri problem yapmıyor.
Kesinlikle HP
Monsterın kasasıda yazılımıda berbat
Kanka daha fırından yeni çıktı miss gibi indirim direk buna yapış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu özelliklerde veya daha yüksek özelliklerde ,bu fiyata veya daha düşük bir fiyata laptop gösteremiyorsanız kazık diyemezsiniz kardeşim. Diyorsanız da boş yapıyorsunuz bu kadar basit.
Bu monsterı dümdüz eder
Bilip bilmeden laf atma korkmana gerek yok her türlü bilmiyorsun ve bize cevap tuşuna basarak cevap ver bunu deneyen çok gördüm 😂

Kesinlikle HP
Monsterın kasasıda yazılımıda berbat
Kanka daha fırından yeni çıktı miss gibi indirim direk buna yapış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu monsterı dümdüz eder
Bilip bilmeden laf atma korkmana gerek yok her türlü bilmiyorsun ve bize cevap tuşuna basarak cevap ver bunu deneyen çok gördüm 😂
15.6 ekran
16 gb ram
512 gb ssdi
Amd işlemci
Tek + sı 4060 ekran kartı
Sen bu paraya bunu al sonra bir sıkıntı yaşadığında satıcıyla uğraş dur zeka küpü.

IMG_0331.jpeg

15.6 ekran
16 gb ram
512 gb ssdi
Amd işlemci
Tek + sı 4060 ekran kartı
Sen bu paraya bunu al sonra bir sıkıntı yaşadığında satıcıyla uğraş dur zeka küpü.

Alıntıyı görüntüle
Ekranda önde olabilir
Ama bilmediğin şu var 1 si attığın fotoğraf ile benim attığım cihazın alakası yok
2 si Rami sonradan eklersin
Aynı şekilde ssdde sonradan eklenir
İşlemci de geçer
Ekran kartında ezer
Bilmediğin şey şu laptop alırken önce ya işlemciye yada ekran kartına bakılır ram ve ssd miktarı çok önemli değil çünkü onlar değiştirilebilir
Muhtemelen küçük bir arkadaşsın konuyu uzatmanın manası yok
Attığın satıcıda çok fazla alışveriş yapan var
tabii ki arada kötü ürün gelir teknoloji şans işidir
Şikayet vara girersen tek gördüğün şikayet olur

Ekranda önde olabilir
Ama bilmediğin şu var 1 si attığın fotoğraf ile benim attığım cihazın alakası yok
2 si Rami sonradan eklersin
Aynı şekilde ssdde sonradan eklenir
İşlemci de geçer
Ekran kartında ezer
Bilmediğin şey şu laptop alırken önce ya işlemciye yada ekran kartına bakılır ram ve ssd miktarı çok önemli değil çünkü onlar değiştirilebilir
Muhtemelen küçük bir arkadaşın konuyu uzatmanın manası yok
Sonradan eklenebilir olması maliyete etki etmediği anlamına mı geliyor ? Çok önemli değil dediğin şey senin için önemi değil benim iş ve işlemlerim için önemli o yüzden kendi düşüncelerini belirt ama ahkam kesmeye kalkma.

Sonradan eklenebilir olması maliyete etki etmediği anlamına mı geliyor ? Çok önemli değil dediğin şey senin için önemi değil benim iş ve işlemlerim için önemli o yüzden kendi düşüncelerini belirt ama ahkam kesmeye kalkma.
16gb ram ve 512gb ssd yeterli olur
Olmazsa ilerde yükseltirsin
Maliyete etki demişsin benim attığım cihazın üzerine 1.5k para verip ram yada ssd alırsın ve senin cihazın parasına çıkar
Onun yerine ekran kartı ve işlemci yükseltmek ilerleyen vadelerde daha uzun kullanım sunar
Sana ahkam kesmiyorum güzelce anlatıyorum
Sadece sen kazık yedin ve bunu kabul etmek istemiyorsun

16gb ram ve 512gb ssd yeterli olur
Olmazsa ilerde yükseltirsin
Maliyete etki demişsin benim attığım cihazın üzerine 1.5k para verip ram yada ssd alırsın ve senin cihazın parasına çıkar
Onun yerine ekran kartı ve işlemci yükseltmek ilerleyen vadelerde daha uzun kullanım sunar
Sana ahkam kesmiyorum güzelce anlatıyorum
Sadece sen kazık yedin ve bunu kabul etmek istemiyorsun
Tamam kardeşim sen 1.5k ya 1 tb ssd ve 16+16gb ram de alırsın aslansın sen devam et böyle lafı da uzatma.

Geri