- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam videoyu sonuna kadar izledim değerler gayet iyi.Rtx 50 serisini beklemeyeceğim şimdi çıkanlardan da gözlemlediğimiz üzere laptop piyasası çok fahiş fiyattan gidiyor fırsat varken en kısa zamanda değerlendireceğim.S1-R1 serisi alınabilir.Yeni rtx5bin serisinin çıkması yakındır onlar da beklenebilir.14700hx-rtx4060 versiyonunu 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam desteğin için teşekkür ediyorum dediklerini göz önünde bulunduracağım.Bu farklılıklar haricinde sorun çıkma olasılığının aynı olduğu düşünelim. 4070li olanı tercih ederdim. Çünkü benim o kadar güçlü işlemciyle işim olmuyor. Fps oyunları oynamıyorum. AMD hayli hayli işimi görür. Ama techolay videosunda dediğine göre hall sensör sorunu genellikle AMD olanlarda oluyormuş. Bu yüzden benim de kafam karışırdı. Daha bilgili arkadaşlar yorumlarsa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4070 li r7 8.nesil varmı hocam piyasada bu fiyatlarda bulurmuyuz?Sorun olan seri r0 ve s0 serisi yani 7xxxhs ve intel h serisi.Temiz olan seriler 8xxxhs ve 14hx serisi.
1 tane s1 de sorun görülmüş o da ikinci el ne olduğu belirsiz cihaz.Birkaç tane bariz sorunlu cihaz çıkmadı yani bu zamana kadar çıkardı çokça satılan bir model.