SamurayJackk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Yusuf K
Hp Victus kullanan arkadaşlar sizin bilgisayarınızın ekranı da sarı renk tonlu ve kırmızıları turuncu gibi mi gösteriyor? Bununla ilgili çok fazla şikayet gördüm ama benimki normal diyen var mı acaba merak ediyorum.
Ayrıca ekranın ms değeri aşırı fazla fazlasıyla input lag var.
Cs Go' da adama ilk ben ateş ediyorum uzak mesafeden değil önümdeki adama ateş ediyorum silah sesi geliyor ama sonra ben ölüyorum. Bir bakıyorum o da ne adama hiç vurmamışım bile bunu kaç defa yaşadım.
Pingim de sabit 40-50 civarı öyle yüksek sayılmaz.
Bu bilgisayarın ekranını çok fazla cihazla karşılaştırdım en dandik ucuz cihazların paneli bile bu cihazın panelini ikiye katlar.
Örnek olması için aşağıya Regal Tab 10 (Güncel Fiyat 2 bin TL) ile kıyasladığım görseli bırakıyorum. İkisi de Ips panelmiş!
Hp'den neden uzak durun diyorlarmış şimdi anladım ben yandım siz yanmayın.
NOT: Victus serisi almayı düşünen varsa harici monitörle kullanacaksa öyle alsın. Laptop diye aldık kasa niyetine kullanacağız artık.
Ayrıca ekranın ms değeri aşırı fazla fazlasıyla input lag var.
Cs Go' da adama ilk ben ateş ediyorum uzak mesafeden değil önümdeki adama ateş ediyorum silah sesi geliyor ama sonra ben ölüyorum. Bir bakıyorum o da ne adama hiç vurmamışım bile bunu kaç defa yaşadım.
Pingim de sabit 40-50 civarı öyle yüksek sayılmaz.
Bu bilgisayarın ekranını çok fazla cihazla karşılaştırdım en dandik ucuz cihazların paneli bile bu cihazın panelini ikiye katlar.
Örnek olması için aşağıya Regal Tab 10 (Güncel Fiyat 2 bin TL) ile kıyasladığım görseli bırakıyorum. İkisi de Ips panelmiş!
Hp'den neden uzak durun diyorlarmış şimdi anladım ben yandım siz yanmayın.
NOT: Victus serisi almayı düşünen varsa harici monitörle kullanacaksa öyle alsın. Laptop diye aldık kasa niyetine kullanacağız artık.