TeşekkürlerHP'nin kendi servisi var. Onlara gönder.
Gönderdiniz miTeşekkürler
Hocam gönderdim daha sonra süreç çok uzun sürdü extra fanlarımda sıkıntı vardı ve parça beklemeye başladım o dönem vize haftama denk geliyordu süreç çok uzadı daha sonra değişim istedim aynı şekilde o bilgisayar da servis ürünüydü ve gelen bilgisayar kırık bir şekilde geldi nedenini bilemiyorum kargodan ya da serviste kırıldı orasını bilmiyorum. Daha sonra servise ilettim ve gerilmeye başladım iade istedim iade benim için zararlıydı pcyi aldığımda tabii ki daha ucuzdu daha sonra masaüstü aldım ve iade işlemini iptal edip sıfır bir ürün göndermelerini istedim 1 1.5 ay süre sonra sıfır bir bilgisayar gönderdiler benim bilgisayarımda ryzen 7 6800h vardı 3050 ti vardı yeni gönderdikleri bilgisayar ryzen 7 8845hs rtx 4060 özelliklerindeydi sonuç olarak bilgisayar geldi şu an 4060 lı sistemle devam ediyorum benim için zorlu bir süreçti.Gönderdiniz mi
Anladım teşekkür ederim.Hocam gönderdim daha sonra süreç çok uzun sürdü extra fanlarımda sıkıntı vardı ve parça beklemeye başladım o dönem vize haftama denk geliyordu süreç çok uzadı daha sonra değişim istedim aynı şekilde o bilgisayar da servis ürünüydü ve gelen bilgisayar kırık bir şekilde geldi nedenini bilemiyorum kargodan ya da serviste kırıldı orasını bilmiyorum. Daha sonra servise ilettim ve gerilmeye başladım iade istedim iade benim için zararlıydı pcyi aldığımda tabii ki daha ucuzdu daha sonra masaüstü aldım ve iade işlemini iptal edip sıfır bir ürün göndermelerini istedim 1 1.5 ay süre sonra sıfır bir bilgisayar gönderdiler benim bilgisayarımda ryzen 7 6800h vardı 3050 ti vardı yeni gönderdikleri bilgisayar ryzen 7 8845hs rtx 4060 özelliklerindeydi sonuç olarak bilgisayar geldi şu an 4060 lı sistemle devam ediyorum benim için zorlu bir süreçti.
rica ederimAnladım teşekkür ederim.