Niye hocam sizce hangi marka alınırHP alınmaz kardeşim.
bu arada bu fiyat bu laptop için çok şüphelendirici fazla ucuzHP Victus Gaming Laptop with 16.1" FHD Display, 144Hz, Intel Core i7-14700HX, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4070 (8GB),
48000tl iyi midir? satacak olsam kaça satabilirim? ürün sıfır. Daha iyi önerisi olan var mı?
Dell lerin sorunları çözüldü bende de var 5530 zaten .Hocam düşünmeden al geç çevremde kullanan kişiler çok memnun laptop ve adaptörün ağırlığı biraz sıkıntı o da çok sorun olmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada bu fiyat bu laptop için çok şüphelendirici fazla ucuz
48k bu cihaz için sudan ucuz sıfır diye satılıyorsa dikkatli olmak lazım.HP Victus Gaming Laptop with 16.1" FHD Display, 144Hz, Intel Core i7-14700HX, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4070 (8GB),
48000tl iyi midir? satacak olsam kaça satabilirim? ürün sıfır. Daha iyi önerisi olan var mı?
Hocam bende alıcam yakında ama ağırlık sıkıntısından başka bi sıkıntıyla karşılaştın mı?Dell lerin sorunları çözüldü bende de var 5530 zaten .
hayır. Cİhazı her yere götürdüm ve çok menunum özellikle servis konusunda benim gibi çalışan insan için çok avantajlı, ofisime gelip cihazımı yerinde onarım yaptılar yok neymiş kargoymuş servise teslim falan yok öyle bir şeyHocam bende alıcam yakında ama ağırlık sıkıntısından başka bi sıkıntıyla karşılaştın mı?
eyvallah sağolasınhayır. Cİhazı her yere götürdüm ve çok menunum özellikle servis konusunda benim gibi çalışan insan için çok avantajlı, ofisime gelip cihazımı yerinde onarım yaptılar yok neymiş kargoymuş servise teslim falan yok öyle bir şey
Cihazda display port var mı ben monitorw bağlayıp kullanmak istiyorumda display portla daha iyi aktarım oluyomuş sanırımhayır. Cİhazı her yere götürdüm ve çok menunum özellikle servis konusunda benim gibi çalışan insan için çok avantajlı, ofisime gelip cihazımı yerinde onarım yaptılar yok neymiş kargoymuş servise teslim falan yok öyle bir şey
Her cihaz için öyle.eyvallah sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cihazda display port var mı ben monitorw bağlayıp kullanmak istiyorumda display portla daha iyi aktarım oluyomuş sanırım