Lenovo loq ve victus serilerinde problem yasanan modeller var, arastir dilin yanmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hp victusların bazı modellerinde cozulemeyen bir "hall sensör" problemi var, arastirmadan almayin. "Bu modelde problem yok" denen modellerde bile bu problem aksetmiştir, dikkat etmek lazim.
Valla kardesim dedigim gibi arastirmak lazim, bu modelde yok denen urunlerde bile problem yasandigini gordum, ne alirim, ne aldirtirim. Daha gecenlerde de tavsiye istryrn es dost oldu, yine aldirtmadim. Ama tabi fp gelir, dusunulur, ama biraz fazla para verip baska bi model bulabiliyosan, buna yaklasma derim. Problemin cozumu yok ve firma da bu konuda pek iş cozucu durmuyor, hani degisim, iade vs gibi.![]()
LENOVO LOQ 15AHP10 AI AMD Ryzen7 250 24GB 512GB RTX5060 15.6FHD IPS 144Hz FreeDos 83JG006FTR Gaming Laptop - Fiyatı, Yorumları
LENOVO LOQ 15AHP10 AI AMD Ryzen7 250 24GB 512GB RTX5060 15.6FHD IPS 144Hz FreeDos 83JG006FTR Gaming Laptop yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bahsettiğim ürün bu. Ekran kartı 100w, mux switch var vs vs.
Başka bir forumda 15IAX9 modelinde sorun olduğunu yazmışlardı. Bu modelde sorun yok diye belirttiler, tabii ne kadar doğru bilemiyorum.
Sizce bu üründe problem yaşanır mı?
Sikayetvar.com dan alacaginiz urun ve modeller hakkinda güncel tarihli sikayet varmi bi bakin, tahminimce bi ordan bilgi alinabilir, firmaya sorsan saglikli bilgi vermez diye düşünüyorum.5 6 model varsa 4ünde hall sensör sorunu yaşandı başı bayağı ağrımıştır firmanın ve düzeltmiştir diye düşünüyorum.
Cihaz yeni çıkmış gibi duruyor. Redditte bilgi bulamadım.Sikayetvar.com dan alacaginiz urun ve modeller hakkinda güncel tarihli sikayet varmi bi bakin, tahminimce bi ordan bilgi alinabilir, firmaya sorsan saglikli bilgi vermez diye düşünüyorum.
Valla mesela bu olay net risk. Daha kullanici puanlamasi olmayan, boyle karaliste bi leptopta ben risk almamCihaz yeni çıkmış gibi duruyor. Redditte bilgi bulamadım.
Hatta bunda risk alacagima gider erazer alirim abi, o riski o leptopta alırımCihaz yeni çıkmış gibi duruyor. Redditte bilgi bulamadım.
Valla mesela bu olay net risk. Daha kullanici puanlamasi olmayan, boyle karaliste bi leptopta ben risk almam
GameGaraj alınabilir evet.Valla mesela bu olay net risk. Daha kullanici puanlamasi olmayan, boyle karaliste bi leptopta ben risk almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta bunda risk alacagima gider erazer alirim abi, o riski o leptopta alırım
Mesela evet gamegaraj da alinabilir, risk se ki uzaktan bi gözlemliyorum, millet baya memnun abi bu markalarda, ama beklemek lazim, 3-4 senede saglam kullanici yorumlari cikmaya baslar, biz sahsen denemiyoruz nihayetindeGameGaraj alınabilir evet.
Beklersek yılbaşında 55k olur ama o laptopMesela evet gamegaraj da alinabilir, risk se ki uzaktan bi gözlemliyorum, millet baya memnun abi bu markalarda, ama beklemek lazim, 3-4 senede saglam kullanici yorumlari cikmaya baslar, biz sahsen denemiyoruz nihayetinde![]()
Valla benim ihtiyacim yok, ben gozlemciyim, onu alacak arkadas dusunsunBeklersek yılbaşında 55k olur ama o laptop![]()
Ben alacaktımda soğutması nasıldır bilmiyorumValla benim ihtiyacim yok, ben gozlemciyim, onu alacak arkadas dusunsun![]()
Erazerin 5060 li modellerin3 baktim, adamlarda kağıt ustu hersey on numara, fakat sogutma sisteminde bakır boru kullanmamislar, genel olarak millet de memnun ama, bukadar guzel bi leptop a nasil bakir boru kullanmazlar anlamiyorum. Velhasil problem cikabilir ama kaç derecelik fark yapar bilmiyorum.Ben alacaktımda soğutması nasıldır bilmiyorum![]()