🔥İndirim HP Victus Gaming Laptop Intel Core 5-210H 16GB 1TB SSD RTX5060 144Hz 43999₺

Lenovo loq ve victus serilerinde problem yasanan modeller var, arastir dilin yanmasın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hp victusların bazı modellerinde cozulemeyen bir "hall sensör" problemi var, arastirmadan almayin. "Bu modelde problem yok" denen modellerde bile bu problem aksetmiştir, dikkat etmek lazim.

Bahsettiğim ürün bu. Ekran kartı 100w, mux switch var vs vs.

Başka bir forumda 15IAX9 modelinde sorun olduğunu yazmışlardı. Bu modelde sorun yok diye belirttiler, tabii ne kadar doğru bilemiyorum.

Sizce bu üründe problem yaşanır mı?

Son düzenleme:

Bahsettiğim ürün bu. Ekran kartı 100w, mux switch var vs vs.

Başka bir forumda 15IAX9 modelinde sorun olduğunu yazmışlardı. Bu modelde sorun yok diye belirttiler, tabii ne kadar doğru bilemiyorum.

Sizce bu üründe problem yaşanır mı?
Valla kardesim dedigim gibi arastirmak lazim, bu modelde yok denen urunlerde bile problem yasandigini gordum, ne alirim, ne aldirtirim. Daha gecenlerde de tavsiye istryrn es dost oldu, yine aldirtmadim. Ama tabi fp gelir, dusunulur, ama biraz fazla para verip baska bi model bulabiliyosan, buna yaklasma derim. Problemin cozumu yok ve firma da bu konuda pek iş cozucu durmuyor, hani degisim, iade vs gibi.

5 6 model varsa 4ünde hall sensör sorunu yaşandı başı bayağı ağrımıştır firmanın ve düzeltmiştir diye düşünüyorum.

5 6 model varsa 4ünde hall sensör sorunu yaşandı başı bayağı ağrımıştır firmanın ve düzeltmiştir diye düşünüyorum.
Sikayetvar.com dan alacaginiz urun ve modeller hakkinda güncel tarihli sikayet varmi bi bakin, tahminimce bi ordan bilgi alinabilir, firmaya sorsan saglikli bilgi vermez diye düşünüyorum.

Sikayetvar.com dan alacaginiz urun ve modeller hakkinda güncel tarihli sikayet varmi bi bakin, tahminimce bi ordan bilgi alinabilir, firmaya sorsan saglikli bilgi vermez diye düşünüyorum.
Cihaz yeni çıkmış gibi duruyor. Redditte bilgi bulamadım.

Valla mesela bu olay net risk. Daha kullanici puanlamasi olmayan, boyle karaliste bi leptopta ben risk almam

Valla mesela bu olay net risk. Daha kullanici puanlamasi olmayan, boyle karaliste bi leptopta ben risk almam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta bunda risk alacagima gider erazer alirim abi, o riski o leptopta alırım
GameGaraj alınabilir evet.

GameGaraj alınabilir evet.
Mesela evet gamegaraj da alinabilir, risk se ki uzaktan bi gözlemliyorum, millet baya memnun abi bu markalarda, ama beklemek lazim, 3-4 senede saglam kullanici yorumlari cikmaya baslar, biz sahsen denemiyoruz nihayetinde 😀

Mesela evet gamegaraj da alinabilir, risk se ki uzaktan bi gözlemliyorum, millet baya memnun abi bu markalarda, ama beklemek lazim, 3-4 senede saglam kullanici yorumlari cikmaya baslar, biz sahsen denemiyoruz nihayetinde 😀
Beklersek yılbaşında 55k olur ama o laptop :)

Ben alacaktımda soğutması nasıldır bilmiyorum :)
Erazerin 5060 li modellerin3 baktim, adamlarda kağıt ustu hersey on numara, fakat sogutma sisteminde bakır boru kullanmamislar, genel olarak millet de memnun ama, bukadar guzel bi leptop a nasil bakir boru kullanmazlar anlamiyorum. Velhasil problem cikabilir ama kaç derecelik fark yapar bilmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,357
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri