🔥İndirim HP Victus Gaming Laptop Intel Core 5-210H 16GB 1TB SSD RTX5060 144Hz 43999₺

Bahsettiğim ürün bu. Ekran kartı 100w, mux switch var vs vs.

Başka bir forumda 15IAX9 modelinde sorun olduğunu yazmışlardı. Bu modelde sorun yok diye belirttiler, tabii ne kadar doğru bilemiyorum.

Sizce bu üründe problem yaşanır mı?
Para israfı fiyata bak özelliklere bak.

Erazerin 5060 li modellerin3 baktim, adamlarda kağıt ustu hersey on numara, fakat sogutma sisteminde bakır boru kullanmamislar, genel olarak millet de memnun ama, bukadar guzel bi leptop a nasil bakir boru kullanmazlar anlamiyorum. Velhasil problem cikabilir ama kaç derecelik fark yapar bilmiyorum.
Ekranıda çok kötüymüş.

Erazerin 5060 li modellerin3 baktim, adamlarda kağıt ustu hersey on numara, fakat sogutma sisteminde bakır boru kullanmamislar, genel olarak millet de memnun ama, bukadar guzel bi leptop a nasil bakir boru kullanmazlar anlamiyorum. Velhasil problem cikabilir ama kaç derecelik fark yapar bilmiyorum.
Bir ürün bu şekilde değerlendirilmez isterlerse taş toprak kullansınlar mühim olan finalde ulaşılan sonuç, cihaz serin çalışan bir laptop 140w CPU tüketiminde kaç tane laptop gördünüz 90 dereceyi geçmesin hatta bu bütçede 100 olmasın :)

Para israfı fiyata bak özelliklere bak.
Kardeşim mouse indirimi kaç gibi gelir inşallah 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ürün bu şekilde değerlendirilmez isterlerse taş toprak kullansınlar mühim olan finalde ulaşılan sonuç, cihaz serin çalışan bir laptop 140w CPU tüketiminde kaç tane laptop gördünüz 90 dereceyi geçmesin hatta bu bütçede 100 olmasın :)
Katiliyorum ama bu güçte bakır kullanmayan çok leptop gormedim, bana şasirtici geldi, suanlik dedigin gibi sonuc güzel fakat malezemeden kaynakli performans dusuklugu olurmu bilmiyorum. Tabi arkadaslar asil arastirmayi sizlerden yapacaklar 😁

abdullah hocam bu laptop alınır mı ne diyorsun? 61k fiyatta rtx 5070 ve peşin fiyatına 12 taksit. şimdilik gördüğüm en ucuz 5070 laptop bu. ya da 50k civarına 5060 mı alayım? aradaki farka değer mi?

abdullah hocam bu laptop alınır mı ne diyorsun? 61k fiyatta rtx 5070 ve peşin fiyatına 12 taksit. şimdilik gördüğüm en ucuz 5070 laptop bu. ya da 50k civarına 5060 mı alayım? aradaki farka değer mi?
Alınır güzel ürün tek artısı işlemci ekran kartı da değil bu modelin ekranı da çok iyi

Alınır güzel ürün tek artısı işlemci ekran kartı da değil bu modelin ekranı da çok iyi

abdullah hocam bu sistem hem işlemci hem ram olarak daha avantajlı gibi gözüküyor, cs oynayan birisi için daha mantıklı bir seçenek midir bir kroniği var mı duyduğunuız gördüğünüz ve ya deneyimlediğiniz?

abdullah hocam bu sistem hem işlemci hem ram olarak daha avantajlı gibi gözüküyor,
Bunun en büyük avantajı 300 Hz panel ve hayvani işlemcisi. Ryzen 9 8945HX 64 MB önbellekli tam bir canavar. Öyle ki, Intel i9 14900HX'un bile üstünde gösteriliyor. CPU bazlı makine istiyorsanız bunu tercih edin, oyun bazlı istiyorsanız aynı fiyata üstteki Slayer X7T-5070 C7 (i7-14650HX & 5070) alınabilir. Yani birinde CPU diğerinde GPU daha iyi, seçim senin. 65 - 75k bütçe varsa 8945HX & 5070 daha iyi olur. Örnekler:

Game Garaj | Slayer R9T-5070 C7
Game Garaj | Slayer R9T-5070 C1
Game Garaj | Slayer R9T-5070 C2
Game Garaj | Slayer R9T-5070 C3

Son düzenleme:
Bunun en büyük avantajı 300 Hz panel ve hayvani işlemcisi. Ryzen 9 8945HX 64 MB önbellekli tam bir canavar. Öyle ki, Intel i9 14900HX'un bile üstünde gösteriliyor. CPU bazlı makine istiyorsanız bunu tercih edin, oyun bazlı istiyorsanız aynı fiyata üstteki Slayer X7T-5070 C7 (i7-14650HX & 5070) alınabilir. Yani birinde CPU diğerinde GPU daha iyi, seçim senin. 65 - 75k bütçe varsa 8945HX & 5070 daha iyi olur. Örnekler:

Game Garaj | Slayer R9T-5070 C7
Game Garaj | Slayer R9T-5070 C1
Game Garaj | Slayer R9T-5070 C2
Game Garaj | Slayer R9T-5070 C3
sadece cs oynanacağı için ekran kartına çok para vermeye gerek yok ben buna yöneleyim en iyisi teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,337
Üyeler
185,712
Son üye
peaksw221
Geri