HP Victus B82WJEA AMD R5 8645HS 16GB 512GB SSD RX6550M-4GB Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar
3050 diyebilirizDengi ne nvidia tarafı?
Dengi ne nvidia tarafı?
Evet katılıyorum fakat.Fiyatını ve diğer bileşenleri göz önüne aldığımda alınabilir gibi duruyor .Tamam GPU çok güçlü değil ama 4GB beni bi düşündürür![]()
Benzer fiyata 3050 6 GB paylaşmıştık bence o daha mantıklıydı.Evet katılıyorum fakat.Fiyatını ve diğer bileşenleri göz önüne aldığımda alınabilir gibi duruyor .
En kötü 4060 laptop 35 k hocam gpusuz laptop alacak arkadaşlara en azından gpulu tavsiye ettiğimiz laptoplar bunlar yoksa şu devirde 4060 altı alınmaz.Çok arada bir laptop. Ne doğru düzgün oyun oynatır ne uzun süre gider.
Bunlar alınacağına para biriktirip minimum 4060 / 5050 alınmasını tavsiye ederim.
Hangisi v 15 olan mı ?Benzer fiyata 3050 6 GB paylaşmıştık bence o daha mantıklıydı.
Evet Lite olmayan modeldi gece paylaştık hızlı bittiEn kötü 4060 laptop 35 k hocam gpusuz laptop alacak arkadaşlara en azından gpulu tavsiye ettiğimiz laptoplar bunlar yoksa şu devirde 4060 altı alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisi v 15 olan mı ?
Onun kullanıcı yorumları iyi değil diye biliyorum karıştıyor muyum ?Evet Lite olmayan modeldi gece paylaştık hızlı bitti![]()
Evet ama 35k'nın 25k'sını veriyor zaten ve bence boşa veriyor. Aradaki fark uçurum değil. O yüzden alınacaksa biraz da sıkılmalı derim.En kötü 4060 laptop 35 k hocam.
Onunda dezavntajları vardı şimdi hatırladımEvet Lite olmayan modeldi gece paylaştık hızlı bitti![]()