Neler Yeni

HP VİCTUS S1019 NT ALINIR MI?

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
The End
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emirhan Official
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Bir şey diyeyim mi bunu bende merak ediyorum 🤣 Kullanan var mı ?

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü ekran kötü malzeme kalitesi kötü ssd slot miktarı kötü ram miktarı 8*2 olduğu için yükseltme yaparken 2 side boşa çıkacak
Malzeme kalitesi sorun değil ekranda çok sorun değil harici monitör alacağım ama zaten ekranı idare ediyor SSD takviyesi yapacağım daha sonra

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emirhan Official
Malzeme kalitesi sorun değil ekranda çok sorun değil harici monitör alacağım ama zaten ekranı idare ediyor SSD takviyesi yapacağım daha sonra
2. ssd yi takacak ekstra bir slot yok ve monitörle kullanacaksan neden laptop alıyorsun

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
40kya alınabilecek en iyi cihaz masal anlatanları dikkate alma bende biliyorum ekranın 62.5 srgb olduğunu ama soğutması mükemmel işlemcisi zaten ortada kasa kalitesi şuana kadar tuf ve nitro serisi cihazlarda elimden geçti victus kullandım hatta en son şuan masaüstü kullanıyorum ama emin olan rakipleriyle nerdeyse aynı malzeme kalitesi sonucta bu bütçedeki cihazların hepsi plastik kasa kullanıyor iyi kasa kalitesi isteyen 100kya cıksın bu bütçedeki cihazlarla aynı kalitede dediğim gibi tek eksi yönü bu cihazın ekran oda zaten inanılmaz kötü değil kullanmayan yorum yapmasın bir kaç renk ayarıyla kullanılacak hale getirmek mümkün ki zaten monitörle kullanıcam demişsiniz varsa bu bütçede bunun özelliklerinde soğutması bunun kadar iyi olan bir cihaz başka önerileri görmek isterim

enskan16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Musab
40kya alınabilecek en iyi cihaz masal anlatanları dikkate alma bende biliyorum ekranın 62.5 srgb olduğunu ama soğutması mükemmel işlemcisi zaten ortada kasa kalitesi şuana kadar tuf ve nitro serisi cihazlarda elimden geçti victus kullandım hatta en son şuan masaüstü kullanıyorum ama emin olan rakipleriyle nerdeyse aynı malzeme kalitesi sonucta bu bütçedeki cihazların hepsi plastik kasa kullanıyor iyi kasa kalitesi isteyen 100kya cıksın bu bütçedeki cihazlarla aynı kalitede dediğim gibi tek eksi yönü bu cihazın ekran oda zaten inanılmaz kötü değil kullanmayan yorum yapmasın bir kaç renk ayarıyla kullanılacak hale getirmek mümkün ki zaten monitörle kullanıcam demişsiniz varsa bu bütçede bunun özelliklerinde soğutması bunun kadar iyi olan bir cihaz başka önerileri görmek isterim
İşte bende bundan bahsediyorum soğutması çok iyi tek tık ses rakiplerinde hep ısınma, fan şarj azalması gibi sorunlar varken bunda yok tek ekran sıkıntı ama oda aşırı rahatsız etmez birkaç ayardan sonra

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ömer Kaan Önümlü
Arkadaşlar HP victus s1019 nt alınır mı birde ekran kartı kaç watt.
Gayet de alınır. 120watt. Ekran ayarlarından %100sRGB seviyesine tam ulaşamasan da arasındaki farkı fark edemeyecek kadar yaklaşabiliyorsun. 250 nit ekran yapan Asus'a ses etmeyenler, 12.nesil işlemcileri satmak için 2024 modelleri Türkiye'ye getirmeyen Acer'a ses etmeyenler, 7735hs'yi satmak için 2024 model a17 a15 model getirmeyen Asus'a laf etmeyenler kısaca Tayvan fanlarına bakma.
Türkiye'yi tabiri caizse hindistan muamelesi yapanlara ses etmeyenleri dinleme. ABD'de satılan Acer ve Asus modellerin hiçbiri TR'de yok. 2024 Nitro 16 modeller bile Eylül ayında geldi. Cidden yazık.
Türk pazarında HP olmasa yeni model laptop olmayacak piyasada. Dell'in hakkını yemeyelim 2024 G16 serisi çıkarmadı. Msi TN panelli bilgisayarı 60k'ya satıyor. Lenovo ABD'de 300watt adaptör verdiği laptopu burada 200 watt olarak veriyor. 240watt verdiğini 180watt olarak veriyor.
Lenovo, Acer ve Asus'un 3.dünya ülkesi muamelesi müstehak bunlara.

Farex

80+ Silver
Arkadaşlar HP victus s1019 nt alınır mı birde ekran kartı kaç watt.
Alınmaz. sana çok sebep sayarım sorunlu cihaz kalitesiz ne soğutması adam akıllı ne kasası ekranı hiçbirşeyi ben 15 de 16 da kullandım ikiside birbirinden rezaletti en rezaleti victus 15 zaten.

Top Bottom