Neler Yeni

Yardım HP VİCTUS vs ACER NİTRO

ntf_faruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Faruk

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

Leaden_Viever

80+ Bronze

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Neredeyse tüm seri cihazları (Polüler olan) deneyimledim ve bence en F/P olan Acer.

Bütçe varsa Rog veya Msi yoksa Acer alınır.
Ben kendim rogu mu satıp Acer nitro+ monitör çektim çünkü soğutma 10 Derece alt olsa üst olsa mükemmel bir şey değişmiyor.
Kalite konusuna gelirsekte şöyle ben zaten harici klavye vs kullandığım için bi zararını görmedim.
Cihazı yanımda taşımak zorunda olduğum için laptopum var ve buna göre deneyimle tip en iyi bu şekil olacağına karar verdim. (Kendi düşüncem)

ntf_faruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Faruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neredeyse tüm seri cihazları (Polüler olan) deneyimledim ve bence en F/P olan Acer.

Bütçe varsa Rog veya Msi yoksa Acer alınır.
Ben kendim rogu mu satıp Acer nitro+ monitör çektim çünkü soğutma 10 Derece alt olsa üst olsa mükemmel bir şey değişmiyor. (Kendi düşüncem)
Usta benim bütçede adam akıllı rog yok MSI desen daha yüksek fiyat amazondaki 25k Acer iyi güzel ama onunda ram 8 GB 16 yapmak sıkıntı ne yapacağımı şaşırdım

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Usta benim bütçede adam akıllı rog yok MSI desen daha yüksek fiyat amazondaki 25k Acer iyi güzel ama onunda ram 8 GB 16 yapmak sıkıntı ne yapacağımı şaşırdım

Hocam sıkıntı değil. 8-10 tane vida söküp Rami takıyor sonra geri sıkıyorsun.

İlk yapışımda dahi 15dkmı almıştı yani korkma kendine güven.
Ayrıca yapamam diyorsan Rami ve laptopu alıp garantiye gönderirsen onlar takıyor ücretsiz.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,308
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Hocam sıkıntı değil. 8-10 tane vida söküp Rami takıyor sonra geri sıkıyorsun.

İlk yapışımda dahi 15dkmı almıştı yani korkma kendine güven.
Ayrıca yapamam diyorsan Rami ve laptopu alıp garantiye gönderirsen onlar takıyor ücretsiz.
Acer yapmıyor da hp yapıyor

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre
Çok basit bi işlem 1 tane youtube videosu izleyip yaparsın rahatça , fiyat olarak 25k çok iyi bugün son günü indirimin

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Acer yapmıyor da hp yapıyor

Hocam ben arayıp sorduğumda (Ram uğgrade kendim yapabilir miyim) Dilerseniz bize gönderim sağlarsanız yapar geri göndeririz demişlerdi.

ntf_faruk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Faruk
Hocam ben arayıp sorduğumda (Ram uğgrade kendim yapabilir miyim) Dilerseniz bize gönderim sağlarsanız yapar geri göndeririz demişlerdi.
Usta bende müşteri hizmetlerine mail attım onun yanıtını bekliyorum ayrıca yukarıdaki model için ram değerlerini biliyormusun ben bulamadım

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,308
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Acer öyle diyor, asus da öyle diyor. Sonra garantiye gönderince ürün garantiden çıktı diyorlar.

Top Bottom