Neler Yeni

Acer NİTRO 5 vs Hp VİCTUS 16

ConquerorXIV

80+ Gold
O kurnaz para tuzakçısına gram güvenmem gir profilime gör gerçek yüzünü o kurnazın.
tamam da fazla ısındığı ve fan sesi yalan değil ki hintli inceleme kanallarının videolarını atayım istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alparslan Koç
gercekten masaustu bulunmaz nimet. muhendislik okuyacağım için mecburen laptop alacağım. almışkende biraz iyi bir şey almak istiyorum. acer çok beğeniyorum. nedense victusa çok ısınamadım son olaylar dahilinde. ryzen işlemciler hakkında pek bilgim yok laptop özelinde. sanırım acer alacağım.
Knk zenginsen ve oyun oynamaycaksan Mac al yoksa Acer nitro 16 alabilirsiniz eğer isterseniz MSI da gayet iyi fiyatta

brdnscmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berdan Saçmacı
Voodoo PC ekibi gittiğinden beri pisliğe sardı HP gaming tarafında Omen eskiden iyi idi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sessiz isteriseniz Ryzen tercih edin eğer ki öyle oyun ile aranız pek yok ise şu MSI iyi olur cihaz hem limitli hem 8000 serisi verimlilik odaklı ama paneli gene acerinkinden kötü olacaktır.
hocam 14500hx ile 12650h arasında çok fark varmı? 14500hxin daha iyi oldugunu bılıyorum ama sırf bunun ıcın rıske gırmeye gerek varmı panel konusunda vs?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
tamam da fazla ısındığı ve fan sesi yalan değil ki hintli inceleme kanallarının videolarını atayım istersen
Hintlere amerikan hurdaları gidiyor acer oraya adam gibi gönderim bile yapmıyor hele ki giden Lenovo laptopları gör sen

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam 14500hx ile 12650h arasında çok fark varmı? 14500hxin daha iyi oldugunu bılıyorum ama sırf bunun ıcın rıske gırmeye gerek varmı panel konusunda vs?
14500HX alsanız bile tam performans alamazsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alparslan Koç
Çok yok ayrıca limitli o işlemci tam performans göstermiyor i7 daha iyi her türlü ona göre

Senerr

80+ Bronze
Hocam şimdi casper da random SSD gönderiyordu (gülme emojisi ama şu tv programinda ki yaşlı adamın olan)
SSD değiştirirsin paneli nasıl değiştireceksin ? Gizli HP çalışanı Ruffian bey. o.O2

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Valorant oynacaksanız çok bir fark olacağını sanmayın ikisi de aynı L3 ön belleğe sahip zaten 165 hz ekrana sahip maksimum 165 fps gösteriri benim panelim 144 hz ben 150 fps sabitliyorum çünkü fazla FPS ısındırıyor.

SSD değiştirirsin paneli nasıl değiştireceksin ? Gizli HP çalışanı Ruffian bey.
Haydee görev açığa çıktı ajan 97 alaşağı oldu bazen çok kaliteli SSD ile gönderiyorlar bazen no name.

Ya hu ben bir konuya girince neden 30 dan aşağı mesaj olmuyor

Senerr

80+ Bronze
Haydee görev açığa çıktı ajan 97 alaşağı oldu bazen çok kaliteli SSD ile gönderiyorlar bazen no name.
Tamam ama paneli değiştiremezsin ssd gibi sorunda o. Laptopu aldın 6 yıl kullanmak istiyorsun abi 6 yıl o ghostingli küçücük srgb oranı düşük ekranı kullanacaksın devamlı monitör almazsan ve hadi monitör aldın monitörü de mi taşıyacaksın ? O sırada OLED teknolojisi %100+ srgb oranları ve 1 ms aşağı tepki süresi ile sana farkları atsın.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Tamam ama paneli değiştiremezsin ssd gibi sorunda o. Laptopu aldın 6 yıl kullanmak istiyorsun abi 6 yıl o ghostingli küçücük srgb oranı düşük ekranı kullanacaksın monitör almazsan. O sırada OLED teknolojisi %100+ srgb oranları ve 1 ms aşağı tepki süresi ile sana farkları atsın.
Hocam paneli Acer de değiştirebilirsin ama biraz pahalı (biraz) QHD panel ile değiştiren var okumuştum ne kadar doğru bilemem Pinler uyuşuyor nede olsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Alparslan Koç
Valorant oynacaksanız çok bir fark olacağını sanmayın ikisi de aynı L3 ön belleğe sahip zaten 165 hz ekrana sahip maksimum 165 fps gösteriri benim panelim 144 hz ben 150 fps sabitliyorum çünkü fazla FPS ısındırıyor.

Ya hu ben bir konuya girince neden 30 dan aşağı mesaj olmuyor
Yüce bilginizi kabul edemeyenlerle savaşırken bu mesajlar az bile

Senerr

80+ Bronze
Haydee görev açığa çıktı ajan 97 alaşağı oldu.
Sen konuyu dağıtma iyi para veriyorlar mı ? Yazsana eleman arıyorlarsa bende gelirim.:kekw:

Hocam paneli Acer de değiştirebilirsin ama biraz pahalı (biraz) QHD panel ile değiştiren var okumuştum ne kadar doğru bilemem Pinler uyuşuyor nede olsa.
Onu HP'de yapamazsın, sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,527
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom