Ben sordum teknosaya bilemiyoruz teknik servis bilir dedilerBunu nasıl öğrenebiliriz
Teknosada var şu anstok bitti, tereddütte kaldım almadım pişmanım. 10 numara monitörmüş.
stok bitti, tereddütte kaldım almadım pişmanım. 10 numara monitörmüş.
bende onu gördüm yoksa alıyordum. ucuz gelince dedim kendi kendime kesin kötü paneldirBu ürünün iki farklı paneli bulunuyor, birincisi "LGD LM270WQA" olan ki bu iyi versiyonu oluyor, ikincisi ise "BOE MV270QHM" kodlu panel. Yabancı videolar ve yorumlara göre ikisi arasında ciddi farklar bulunuyor dolayısıyla ilk versiyonu göndermiyorlarsa biraz tereddütle yaklaşın derim.
Ben sordum teknosaya bilemiyoruz teknik servis bilir dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 milyar renk olunca ne kadar fark ediyorBen aldım bakalım hangisi çıkacak kötü panel işe iade ederim
O konuda bilgim yok1 milyar renk olunca ne kadar fark ediyor
O konuda bilgim yok
Bu monitör gerçek 10 bit değil 8+
sabit buı sevmiyorum sabitBende 2k 1ms hz yüksek free ve gsync destekli bir monitör arıyorum. Boyut olarak 32” bende bunu buldum ama va panel https://ty.gl/wi3tcc7lun
5500 cok hocam hizli koşarsan bedavaHP X27Q QHD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP X27Q QHD Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP X27Q QHD Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
2k, 144 Hz, IPS.