Neler Yeni

HP X27Q 2k 144 Hz IPS Monitör 5500 TL

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Iyi olduğunu Rev : LIM101 yazısından mi anladin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknosadan aldım bende magazaya gidip. Son 1 tane kaldı orada. Kutuyu acmicam yoksa iade almayız diyor magazdakiler :D Beklesin indirime girerse Asus VG27AQZ alicam
Hayır monitörü açtım ayarlara girince bilgilerde yazıyor.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
arkadaşın attığı fotoğraf rev: lim yazıyor seninde öyle mi?
Evet öyle yazıyor. Zaten sadece Teknosa sattığı için tek seferde hep aynı seriyi getirmişlerdir büyük ihtimalle bendeki iyi olan panel ise diğerleri de öyledir. Yine de yüzde yüz bir şey diyemem benimki iyisi çıktı.

the_coder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Savaş
Evet öyle yazıyor. Zaten sadece Teknosa sattığı için tek seferde hep aynı seriyi getirmişlerdir büyük ihtimalle bendeki iyi olan panel ise diğerleri de öyledir. Yine de yüzde yüz bir şey diyemem benimki iyisi çıktı.
teşekkürler ilk izlenimlerin nasıl oldu

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
teşekkürler ilk izlenimlerin nasıl oldu
Daha sistemimi kuramadım son 1-2 parçası kargoda. Ama bu ürünü uzun süredir araştırıyorum. Hatta konu açacaktım. Neden dünyada bu kadar fp olarak tutan bir monitör Türkiye'ye gelmiyor diye şansıma 1 hafta sonra Teknosa satmaya başladı. Ölü piksel çıkmadığı sürece performans olarak çok iyi çıkacağına eminim.

the_coder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Savaş
Daha sistemimi kuramadım son 1-2 parçası kargoda. Ama bu ürünü uzun süredir araştırıyorum. Hatta konu açacaktım. Neden dünyada bu kadar fp olarak tutan bir monitör Türkiye'ye gelmiyor diye şansıma 1 hafta sonra Teknosa satmaya başladı. Ölü piksel çıkmadığı sürece performans olarak çok iyi çıkacağına eminim.
bir kaç video izledim iddaa ettiği rakamlarla gerçek değerlerin tutmadıgını gördüm
inceleyebilrisin

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
bir kaç video izledim iddaa ettiği rakamlarla gerçek değerlerin tutmadıgını gördüm
inceleyebilrisin
Ben değerlere bakmıyorum gözümle gördüğüm sekilde ghosting olmasın ve renkleri canlı olsun inan 165hz ve 1 MS bile önemli değil şu fiyat bandında. Zaten 2k da hangi oyunlarda hangi kartla 100 fps üzeri alabilicez.

the_coder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Savaş
Ben değerlere bakmıyorum gözümle gördüğüm sekilde ghosting olmasın ve renkleri canlı olsun inan 165hz ve 1 MS bile önemli değil şu fiyat bandında. Zaten 2k da hangi oyunlarda hangi kartla 100 fps üzeri alabilicez.
orası öyle bende günlük kullanım için istiyorum aslında. Kararsızım

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
orası öyle bende günlük kullanım için istiyorum aslında. Kararsızım
Garanti bonus karta 300 lira da bonus vardı uğraşmadım aldım ben. İnş herkes istediği gibi monitör bulur monitör araştırmak da almak da aldıktan sonra sorunsuz kullanmak da ayrı dert.

the_coder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Mert Savaş
Garanti bonus karta 300 lira da bonus vardı uğraşmadım aldım ben. İnş herkes istediği gibi monitör bulur monitör araştırmak da almak da aldıktan sonra sorunsuz kullanmak da ayrı dert.
Kesinlikle öyle

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Ben açmıyorum zaten kalsın kutusunda belki güzel bir kampanya olur asusta vs diye. Zaten bende LG var 23.6" 1080p 144hz TN panel ama o bile gayet iyi benim için.

Top Bottom