Neler Yeni

HP X27Q 2k 144 Hz IPS Monitör 5500 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Anıl kırman
Kutuyu açınca iade etme hakkım gidiyomuş elektronik sınıfında olduğu için böyle bir şey olabilir mi?

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Onur
İnternetten alınan her ürünü video ile açmak şart. Yoksa her türlü bahaneyi uydururlar. Geçmiş olsun.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Kutuyu açınca iade etme hakkım gidiyomuş elektronik sınıfında olduğu için böyle bir şey olabilir mi?
hayır öyle bişey yok hepsiburadadan aldım ve 13. gün iade ettim paket içeriği tam olduğu sürece istediğin gibi 14 gün içinde iade edebilirsin

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
hayır öyle bişey yok hepsiburadadan aldım ve 13. gün iade ettim paket içeriği tam olduğu sürece istediğin gibi 14 gün içinde iade edebilirsin
teknosa mağazadan alınca iade hakkın yok demişlerdi bana da. sadece netten alımlarda var dediler

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
teknosa mağazadan alınca iade hakkın yok demişlerdi bana da. sadece netten alımlarda var dediler
şöyle elden alırsan iade hakkın olmuyo mağazada test edip aldığın için ama web üzerinden aldığında mesafeli satış sözleşmesine tabi oluyo 14gün içinde koşulsuz iade hakkın oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle elden alırsan iade hakkın olmuyo mağazada test edip aldığın için ama web üzerinden aldığında mesafeli satış sözleşmesine tabi oluyo 14gün içinde koşulsuz iade hakkın oluyo
evet aynısı demişsin tam okumamaıştım :D ama web üzerinden almış sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Anıl kırman
İade edicem mecbur kabul etmezlerse tüketici haklarına giderim

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
ben açtım biraz önce kutuyu videolu şekilde. çok şükür bir problem çıkmadı yarın gündüz gözüyle detaylıca ekrana bakarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama şu sorun var benim ekran kartında sanırım 1 tane dpi girişi var 2. monitörü nasıl bağlıcam o sıkıntı oldu kablo almak lazım hdmi vs

Top Bottom