Neler Yeni

HP X27Q 2k 144 Hz IPS Monitör 5500 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
Arkadaşlar bende aldım. Bu fiyata diğer ürünlere göre çok iyi bir fiyatı var. Bu arada pivot özelliğide mevcut. 27 inc fhd monitörlere 5 bin vermektense 2k alırım çok daha iyi xt 6750 nin de hakkını vermiş oluruz. Kullanıcı yorumları oldukça pozitif. Şaşalı bir yapısı yok ama özellik olarak gayet ciddi anlamda başarılı bir monitör. İlla dikkat çekmesi için şatafata gerek yok bu fiyatlara emsali yok. Diğer alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Arkadaşlar bende aldım. Bu fiyata diğer ürünlere göre çok iyi bir fiyatı var. Bu arada pivot özelliğide mevcut. 27 inc fhd monitörlere 5 bin vermektense 2k alırım çok daha iyi xt 6750 nin de hakkını vermiş oluruz. Kullanıcı yorumları oldukça pozitif. Şaşalı bir yapısı yok ama özellik olarak gayet ciddi anlamda başarılı bir monitör. İlla dikkat çekmesi için şatafata gerek yok bu fiyatlara emsali yok. Diğer alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun.
Fiyatı 7 bine çıkmış bile şimdiden zaten ben de diyordum Türkiye satışı olsa minimum 7k olur diye normal fiyatına çekmişler geri

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Renkler nasıl? 1 milyar renk desteği var deniyor özelliklerde

Robius

80+ Bronze
Hocam monitor geldi ben göremedim ayarlarda bu bilgiyi. Nereden baktınız tam olarak?
Servis menüsünü açmanız gerekiyor. Her monitörde farklı bunda nasıl bilmiyorum google'a yazarsanız çıkar.

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Hocam monitor geldi ben göremedim ayarlarda bu bilgiyi. Nereden baktınız tam olarak?
Güç ve menü düğmesine aynı anda bastım acıkınca menü düğmesinden elimi çektim. En alttaki seçenekte yazıyor. Ben de redditde okudum bu bilgiyi.

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
çok tesekkurler hocam. lgd cikti benimki de.

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Ekran nasıl? Canlılık renk doygunluğu vs ? 1 Milyar renk desteği olayı nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat 7000 TL'ye çıkmış zaten bunun ederi ortalama 7000 di. 5500 TL ye iyi aldık :D

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
Önemli değil hepsi lgd bence tek part üründe farklı panel çıkacağını sanmıyorum.

Ekran nasıl? Canlılık renk doygunluğu vs ? 1 Milyar renk desteği olayı nasıl ?

Fiyat 7000 TL'ye çıkmış zaten bunun ederi ortalama 7000 di. 5500 TL ye iyi aldık :D
Aynen bence yeni geldigi için tanıtım fiyatıydı yurtıdışı fiyatı en ucuz 250 dolar olan ürün zaten 5500 e satılmazdı.

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Önemli değil hepsi lgd bence tek part üründe farklı panel çıkacağını sanmıyorum.

Aynen bence yeni geldigi için tanıtım fiyatıydı yurtıdışı fiyatı en ucuz 250 dolar olan ürün zaten 5500 e satılmazdı.
ekran nasıl hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Anıl kırman
Ekranı kırık geldi ne yapmam lazım
20221114_171140.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular