Marginale
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,278
- İsim
- Muhammed efe
BBC'den ve oradan atmak istedim İslam'a yakın bir yerden kaynak attığımda yine böyle boş yapacağını bildiğim için. Ama yine aynı şey oldu kitle beyni ile düşünmeyince işte. Sen uzun uzun yazdığım şeyleri okusanda anlaya bilecek bir seviyede değilsin bence. Bakar mısın konuşmalarından saygı akıyor. Bende dediklerimi üstüne alınmak isteyene dedim nonik arkadaş.İlk önce dostun değilim, ikinci olarak aynı şey değil.
Boş boş yazmışsın, uzun yazayımda bilgili gözükeyim mantığındasın galiba Yemin ediyorum zamanımı boşa harcadın, önceki yazdıklarımı bile okumamışsın gelmiş burada edebiyat(?) yapıyorsun. Kuran'daki 3 evre bambaşka şeyler, bunu sende biliyorsun ama inanmak istemiyorsun.
2 gram EVRİM AĞACI bilgili diyen kişi bana "wikipedia"dan "kaynak" atıyor ASGJASJGSAKGASKLGASG
Ayrıca İslam'ı bilimden uzak göstermeye yönelik tek bir lafım yok, nerenizle okuyor nerenizle anlıyorsunuz anlayabilmiş değilim.
Süslüman kimlere denir bir bak. Kelimenin sonuna "(?)" niye eklenir bir öğren, ondan sonra gel laf dalaşına gir benimle.
Ben konunun başından bu yana herhangi bir inanca ve görüşe gram saygısızlık etmedim ve laf atmadım.
Ama gelip hala inatla saygısızlık yapıyorsunuz sebebini de benim yapmamış olduğum bir şeye bağlıyorsunuz. Siz cidden şizofreniksiniz.
Aksini iddia edebilecek bir bilgi birikimin bile olmayıp gelip burada bana bir düşünceyi savunma gülmekten karnım ağrıdı artık.
Birde şunu fark ettim zorda kaldığınız şeylerde kırpıp kırpıp cevap veriyorsunuz. Örneğin BBC zaten ABD menşei'li bir kuruluş ama işine gelmeyince hemen konuyu çevirip kendinizi deliye vurmayı çok seviyorsunuz.