HS35 İncelemesi

Boph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333
Herkese merhaba kulaklık bugün elime geldi ve ses testini ve mikrofon testini yaptım gerçekten mikrofon kalitesi ve netliği çok güzel sadece ağıza yakın mesafede tutarsanız nefes den dolayı ses patlaması oluyor ama hafif uzaklaştırırsanız ağzınızdan çok güzel oluyor veya bir mikrofon süngeri çok daha iyi hale getirir hem yayın hemde oyun için gerçekten çok güzel bir kulaklık + ları bunlar - lerini daha farkedemedim bir - si olunca burayı güncellerim İYİ FORUMLAR.

Herkese merhaba kulaklık bugün elime geldi ve ses testini ve mikrofon testini yaptım gerçekten mikrofon kalitesi ve netliği çok güzel sadece ağıza yakın mesafede tutarsanız nefes den dolayı ses patlaması oluyor ama hafif uzaklaştırırsanız ağzınızdan çok güzel oluyor veya bir mikrofon süngeri çok daha iyi hale getirir hem yayın hemde oyun için gerçekten çok güzel bir kulaklık + ları bunlar - lerini daha farkedemedim bir - si olunca burayı güncellerim İYİ FORUMLAR.
pubg gibi oyunlarda ses kasma performansını ölçüp bilgilendirirmisin sana zahmet...

• Beğen
Reaksiyonlar: Boph
PUBG gibi oyunlarda ses kasma performansını ölçüp bilgilendirirmisin sana zahmet...
cs de denedim profesyonel bir kulaklık gibi yani 1000 küsür liralık kulaklık gibi çok iyi ses vermiyor tabi ama çok rahat ses kasılıyor adamın ayak seslerini çok rahat duyabiliyorsun windows sonic özelliğinide açabiliyorsun stereo kullanmak istemessen gayet memnunun boyut olarakda büyük küçük değil resimlerdeki gibi

Geri