hangisi daha iyiBence o ikisi dışında Gamenote Havit H2002D'yi de değerlendirebilirsin.
k60 mikrofonu daha iyi gibiBence o ikisi dışında Gamenote Havit H2002D'yi de değerlendirebilirsin.
Hocam 318₺ ye nasıl aldınız 366 görünüyor. Var mı kupon kodu? Ve neden iadeamazondan 318 TL ye hs50 pro aldım sizce iade edip k60 drop plus almalımıyım
amazonda 318 tl idiHocam 318₺ ye nasıl aldınız 366 görünüyor. Var mı kupon kodu? Ve neden iade
girmiyorBütçen zora girmiyorsa alınır.
K60 Drop Plus HS60 Pro civarı bir kulaklık. Bass konusunda aşırı iyi diyorlar bizzat deneyemedim.amazonda 318 TL idi
Mesaj otomatik birleştirildi:
girmiyor
kablosu ve mikrofonunu beğenmedimHocam 318₺ ye nasıl aldınız 366 görünüyor. Var mı kupon kodu? Ve neden iade
Eq yapmadan sesi boğuk biraz.K60 Drop Plus HS60 Pro civarı bir kulaklık. Bass konusunda aşırı iyi diyorlar bizzat deneyemedim.
Yenilenenin driver' ı güzel olmuş. Daha anlaşılır ve kolay. Ondan pek sorun değil gibi. Kutu falanda değişmiş. İnşallah type c kablosu da değişmiştir.Eq yapmadan sesi boğuk biraz.
Yok değişmedi hala ince olan kablo var.Yenilenenin driver' ı güzel olmuş. Daha anlaşılır ve kolay. Ondan pek sorun değil gibi. Kutu falanda değişmiş. İnşallah type c kablosu da değişmiştir.
Bütçeyi aşamazsan diye önerdim onu, eğer aşabilirsen Drop Plus alın geçinhangisi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
k60 mikrofonu daha iyi gibi