Neler Yeni

Yardım HS50 pro'ya ses kartı almalı mıyım ?

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Dostum derdin ses yüksekliği ise(bende hs50pro kullanıyorum) Realtek den bütün ekolayzer ayarlarını birbirleriyle oranlı şekilde yükseltin tizleri basslardan biraz daha fazla olacak şekilde , kulaklığın sesi çok fazla artıyor. Örneğin kulaklığı aldıgımda hem windowstan hem kulaklıktan hemde valoranttan sesi fullediğimde anca yetiyodu ses bana yine ayak sesi az gibi geliyodu. ekolayzerdeki ayarları %75 civarlarına yükselttim şimdi valorantın sesi %50 de bile fazla geliyor. Ses kartı almadan önce ses şiddeti için bunu deneyin. Bütçem var diyosanızda hs60ın ses kartı tamamrn uyumlu ve performans artışıda sağlar alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim..Benzer zorunları yaşamışız bende Valorant oynuyorum.HS60'ın ses kartı ayrı satılmıyor.Tesadüfen ikinci el değişim ürünü buldum ve ses kartını ayrı olarak satabileceğini söyledi.100TL bence o ses kartına verilir.Siz ne diyorsunuz ? Yani ses artışı kesin olur ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses kartı elinizde olmadan nasıl atacaksınız?
RDA0015 buyrun bir bakın...

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çok teşekkür ederim..Benzer zorunları yaşamışız bende Valorant oynuyorum.HS60'ın ses kartı ayrı satılmıyor.Tesadüfen ikinci el değişim ürünü buldum ve ses kartını ayrı olarak satabileceğini söyledi.100TL bence o ses kartına verilir.Siz ne diyorsunuz ? Yani ses artışı kesin olur ?

RDA0015 buyrun bir bakın...
Bu çıkıyor işte zaten buldum bunu ama bilgiler yazmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Taner Çinkılıç
Instagram
tnrcnklc07
Performans artışı mutlaka olur ama fiyatına değer mi bilmiyorum o ses kartını kullanmadım malesef.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Bu çıkıyor işte zaten buldum bunu ama bilgiler yazmıyor.

aynen öyle bu bilgilerinin yazmaması üzücü..

Performans artışı mutlaka olur ama fiyatına değer mi bilmiyorum o ses kartını kullanmadım malesef.
Çok teşekkür ederim...Bence en mantıklısı onu almam.

mertbtn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mert
Dostum derdin ses yüksekliği ise(bende hs50pro kullanıyorum) Realtek den bütün ekolayzer ayarlarını birbirleriyle oranlı şekilde yükseltin tizleri basslardan biraz daha fazla olacak şekilde , kulaklığın sesi çok fazla artıyor. Örneğin kulaklığı aldıgımda hem windowstan hem kulaklıktan hemde valoranttan sesi fullediğimde anca yetiyodu ses bana yine ayak sesi az gibi geliyodu. ekolayzerdeki ayarları %75 civarlarına yükselttim şimdi valorantın sesi %50 de bile fazla geliyor. Ses kartı almadan önce ses şiddeti için bunu deneyin. Bütçem var diyosanızda hs60ın ses kartı tamamrn uyumlu ve performans artışıda sağlar alabilirsiniz.
hocam ben de hs50 pro almayı düşünüyorum laptop kullanıyorum ses kartım bu. hs50proyu almalı mıyım yoksa ses kartlı kulaklıklara mı yönelmeliyim

Ekler

• asdasdasd.png
    asdasdasd.png
    22.7 KB · Hit: 35
Top Bottom