Frenerno
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Siz öyle hissediyorsunuzdur.Ama telefonda sesi daha iyi veriyor niye ki?
Garip.
Siz öyle hissediyorsunuzdur.Ama telefonda sesi daha iyi veriyor niye ki?
Bilemedim vallaSiz öyle hissediyorsunuzdur.
Garip.
Hocam kulaklığı ve klavyeyi satın güzel bir kulaklık alın?Bilemedim valla
Kontrol etme şeyleri vs. Ses kartının üzerinde olmasına gerek yok hepsi zaten kulaklığın üstünde mevcut ses kısma,açma,kapama.Ayrıyeten Corsair kullandığım için daha uyumlu olacağını düşündüm.Sizin kaynağınız nedir peki attığınız ses kartının corsairın ses kartından iyi olduğuna dair ?Nereden çıkardınız?
Kaynak nedir?
Yurtdışında da satılan gayet kaliteli bir ses kartı.
Corsair'in o ses kartı usb ses kartı ayrıca kontrol etme tuşları gibi şeyler de yok.
Yok hayır onlar da önemli özellikler ses kartı gayet kaliteli onlar ek olarak söyledim,Kontrol etme şeyleri vs. Ses kartının üzerinde olmasına gerek yok hepsi zaten kulaklığın üstünde mevcut ses kısma,açma,kapama.Ayrıyeten Corsair kullandığım için daha uyumlu olacağını düşündüm.Sizin kaynağınız nedir peki attığınız ses kartının corsairın ses kartından iyi olduğuna dair ?
Peki değerleri corsairin ses kartından da atabilir misiniz sizden ricam karşılaştırma amaçlı ?Yok hayır onlar da önemli özellikler ses kartı gayet kaliteli onlar ek olarak söyledim,
Bu özellikler gayet iyi de ondan:
-SNR: ≥85dB
-Örnekleme oranı: 16bit 48 KHz
-Zaman gecikmesi: 40-50 mS
-Frekans yanıtı: 20Hz-20 KHz
Youtubeda da bir çok incelemesi var bakabilirsiniz.
Olur ama bulmam lazım.Peki değerleri corsairin ses kartından da atabilir misiniz sizden ricam karşılaştırma amaçlı ?
Aslında dediğiniz ses kartını almanız daha uygun olur özellikleri bulamadım ama benim de kafama yattı,Peki değerleri corsairin ses kartından da atabilir misiniz sizden ricam karşılaştırma amaçlı ?
400e kulaklık gitse 200e klavye gitse çok iyi bişey alınmaz kiHocam kulaklığı ve klavyeyi satın güzel bir kulaklık alın?
Zewka
Nasıl alınmaz hocam?400e kulaklık gitse 200e klavye gitse çok iyi bişey alınmaz ki
Aynen öyle bende kesinlikle öyle düşünüyorum size ses kartının seri numarasını atacağımOlur ama bulmam lazım.
Aslında dediğiniz ses kartını almanız daha uygun olur özellikleri bulamadım ama benim de kafama yattı,
Hem 7.1de destekliyor.
Muhtemelen verebileceği ses yüksekliği daha fazla ve diğer frekanslar ve tepkime o kadar iyi olmasa da sizin istediğiniz ses şiddeti.
Ses kartı elinizde olmadan nasıl atacaksınız?Aynen öyle bende kesinlikle öyle düşünüyorum size ses kartının seri numarasını atacağım
Çok mantıklıNasıl alınmaz hocam?
Corsair Void Elite Surround 7.1 Oyuncu Kulaklığı (CA-9011205-EU)
Corsair Void Elite Surround 7.1 Oyuncu Kulaklığı Gelişmiş 20Hz – 30000Hz frekans aralığına sahip özel ayarlanmış yüksek yoğunluklu neodymium hoparlörler ve 7.1 surround ses desteğiyle en sessiz ayak…www.gaming.gen.tr