Neler Yeni

Yardım HS50 pro'ya ses kartı almalı mıyım ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Nereden çıkardınız?
Kaynak nedir?
Yurtdışında da satılan gayet kaliteli bir ses kartı.

Corsair'in o ses kartı usb ses kartı ayrıca kontrol etme tuşları gibi şeyler de yok.
Kontrol etme şeyleri vs. Ses kartının üzerinde olmasına gerek yok hepsi zaten kulaklığın üstünde mevcut ses kısma,açma,kapama.Ayrıyeten Corsair kullandığım için daha uyumlu olacağını düşündüm.Sizin kaynağınız nedir peki attığınız ses kartının corsairın ses kartından iyi olduğuna dair ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kontrol etme şeyleri vs. Ses kartının üzerinde olmasına gerek yok hepsi zaten kulaklığın üstünde mevcut ses kısma,açma,kapama.Ayrıyeten Corsair kullandığım için daha uyumlu olacağını düşündüm.Sizin kaynağınız nedir peki attığınız ses kartının corsairın ses kartından iyi olduğuna dair ?
Yok hayır onlar da önemli özellikler ses kartı gayet kaliteli onlar ek olarak söyledim,

Bu özellikler gayet iyi de ondan:

-SNR: ≥85dB

-Örnekleme oranı: 16bit 48 KHz

-Zaman gecikmesi: 40-50 mS

-Frekans yanıtı: 20Hz-20 KHz

Youtubeda da bir çok incelemesi var bakabilirsiniz.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Yok hayır onlar da önemli özellikler ses kartı gayet kaliteli onlar ek olarak söyledim,

Bu özellikler gayet iyi de ondan:

-SNR: ≥85dB

-Örnekleme oranı: 16bit 48 KHz

-Zaman gecikmesi: 40-50 mS

-Frekans yanıtı: 20Hz-20 KHz

Youtubeda da bir çok incelemesi var bakabilirsiniz.
Peki değerleri corsairin ses kartından da atabilir misiniz sizden ricam karşılaştırma amaçlı ?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Peki değerleri corsairin ses kartından da atabilir misiniz sizden ricam karşılaştırma amaçlı ?
Olur ama bulmam lazım.
Aslında dediğiniz ses kartını almanız daha uygun olur özellikleri bulamadım ama benim de kafama yattı,
Hem 7.1de destekliyor.
Muhtemelen verebileceği ses yüksekliği daha fazla ve diğer frekanslar ve tepkime o kadar iyi olmasa da sizin istediğiniz ses şiddeti.

Son düzenleme:

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Olur ama bulmam lazım.

Aslında dediğiniz ses kartını almanız daha uygun olur özellikleri bulamadım ama benim de kafama yattı,
Hem 7.1de destekliyor.
Muhtemelen verebileceği ses yüksekliği daha fazla ve diğer frekanslar ve tepkime o kadar iyi olmasa da sizin istediğiniz ses şiddeti.
Aynen öyle bende kesinlikle öyle düşünüyorum size ses kartının seri numarasını atacağım

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Taner Çinkılıç
Instagram
tnrcnklc07
Dostum derdin ses yüksekliği ise(bende hs50pro kullanıyorum) Realtek den bütün ekolayzer ayarlarını birbirleriyle oranlı şekilde yükseltin tizleri basslardan biraz daha fazla olacak şekilde , kulaklığın sesi çok fazla artıyor. Örneğin kulaklığı aldıgımda hem windowstan hem kulaklıktan hemde valoranttan sesi fullediğimde anca yetiyodu ses bana yine ayak sesi az gibi geliyodu. ekolayzerdeki ayarları %75 civarlarına yükselttim şimdi valorantın sesi %50 de bile fazla geliyor. Ses kartı almadan önce ses şiddeti için bunu deneyin. Bütçem var diyosanızda hs60ın ses kartı tamamrn uyumlu ve performans artışıda sağlar alabilirsiniz.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,784
Üyeler
165,233
Son üye