HS70 , HyperX Cloud II , Arctis 5 Hangisi

StrangeRick

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
260
20 adet farklı seçenekten 3 e düşürdüm ve burada kaldım hepsi çok güzel galiba hs70 i eleyecem çünkü kablosuzlarda ses kasmak kolay olmuyormuş bunun hakkındada bilgi verirmisiniz ?

( kulaklıkları sadece OYUN için kullanacam )

20 adet farklı seçenekten 3 e düşürdüm ve burada kaldım hepsi çok güzel galiba hs70 i eleyecem çünkü kablosuzlarda ses kasmak kolay olmuyormuş bunun hakkındada bilgi verirmisiniz ?

alakası bile yok wireless kulaklıklar artık eskileri gibi değil gayet rahat ses kasılıyor.
önerim arctis 5 i elemeniz en kötüsü o çünkü. kablosuz istiyorsanız hs 70 istemiyorsanız da cloud alpha veya razer kraken TE öneririm cloud 2 yerine.

Kablosuz/kablolu her türlü ses kasılır fark etmez ki

Hs70 direk ele, kablosuz olduğu için hayli zayıf Cloud II ye göre.
Kötü değil ama bir Cloud II varken kötü kalıyor.
Arctis 5 ise kesinlikle önermem, asla o fiyatı hak etmiyor.
Bu üçlüde olması bile saçma, ben Cloud II öneririm.

alakası bile yok wireless kulaklıklar artık eskileri gibi değil gayet rahat ses kasılıyor.
önerim arctis 5 i elemeniz en kötüsü o çünkü. kablosuz istiyorsanız hs 70 istemiyorsanız da cloud alpha veya razer kraken TE öneririm cloud 2 yerine.
cloud 2 ses kartı alpha da yok

Kafam daha da karıştı biriniz hs70 ele diyor biriniz arctis 5 ele diyor biriniz cloud 2 eski alpha al diiyor

KAFAM KARIŞTI

Bütçeniz artarsa Alpha S öneririm yoksa Cloud 2 tabii ki

Geri