HS70 , HyperX Cloud II , Arctis 5 Hangisi

Sana özetleyeyim hs70 bekleneni vermedi ve alternatifi zayıf. Mic kalitesi olarak da rakiplerine göre iyi değil. Cloud 2 iy araştırmam yok ama bu denli eski sürücülere sahip bir kulaklık almaktansa güncel kulaklık almak daha mantıklı. Arctis 5 e gelecek olursak şu anlık fiyatı biraz yüksek ama bu kıyasladığın kulaklıklardan artısı olan yerlerde var. Arctis 5 in genel eleştirisi ses kısıklığı ama sana konfor ve uzun kullanım olarak geri dönüyor. Bir de artık bu forumda kulaklık sorusu sorma çünkü millet cidden ezbere konuşuyor. Şu anda sana cevap verenlerin çoğu zaten zamanında bu kulaklıklar arasında kalmış kişiler ve bir kısmı kullandığı kulaklığı abartmaya çalışıyor bir kısmı da bilmediği zamanlardan öğrendiği 2,3 yorumu sayıklıyor. Hepsi gayet f/p ürünler.Sana onlar gibi değil artılarını sayayım. Arctis 5, konforlu ve tasarımı çok iyi,dışarda kullanabilirsin hiç sırıtmaz, ses gayet temiz, mic kalitesi çok iyi. Hs70, wireless, ses kalitesi arctis 5 ten iyi ve daha yüksek, mic olarak arctis 5 in altında, alternatifi az sadece pc de kullanabileceksin. Cloud 2, ses kalitesi iyi diğer ikisinden iyi ama çok fark yok, mic kalitesi arctis 5 in gerisinde. Az çok bunlar, bir de kimse objektif bakmıyor. Burası dışında başka forumlara bak. Burda adam 2 kulaklık arasında kalıyor foruma soruyor artık 10 kulaklık arasında kalmaya başlıyor. Bilmem anlatabildim mi?

Sana özetleyeyim hs70 bekleneni vermedi ve alternatifi zayıf. Mic kalitesi olarak da rakiplerine göre iyi değil. Cloud 2 iy araştırmam yok ama bu denli eski sürücülere sahip bir kulaklık almaktansa güncel kulaklık almak daha mantıklı. Arctis 5 e gelecek olursak şu anlık fiyatı biraz yüksek ama bu kıyasladığın kulaklıklardan artısı olan yerlerde var. Arctis 5 in genel eleştirisi ses kısıklığı ama sana konfor ve uzun kullanım olarak geri dönüyor. Bir de artık bu forumda kulaklık sorusu sorma çünkü millet cidden ezbere konuşuyor. Şu anda sana cevap verenlerin çoğu zaten zamanında bu kulaklıklar arasında kalmış kişiler ve bir kısmı kullandığı kulaklığı abartmaya çalışıyor bir kısmı da bilmediği zamanlardan öğrendiği 2,3 yorumu sayıklıyor. Hepsi gayet f/p ürünler.Sana onlar gibi değil artılarını sayayım. Arctis 5, konforlu ve tasarımı çok iyi,dışarda kullanabilirsin hiç sırıtmaz, ses gayet temiz, mic kalitesi çok iyi. Hs70, wireless, ses kalitesi arctis 5 ten iyi ve daha yüksek, mic olarak arctis 5 in altında, alternatifi az sadece PC de kullanabileceksin. Cloud 2, ses kalitesi iyi diğer ikisinden iyi ama çok fark yok, mic kalitesi arctis 5 in gerisinde. Az çok bunlar, bir de kimse objektif bakmıyor. Burası dışında başka forumlara bak. Burda adam 2 kulaklık arasında kalıyor foruma soruyor artık 10 kulaklık arasında kalmaya başlıyor. Bilmem anlatabildim mi?
çok iyi anlattınız çok teşşekürler siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz acaba

çok iyi anlattınız çok teşşekürler siz hangi kulaklığı kullanıyorsunuz acaba
Şu anda eski, ucuz bir kulaklık kullanıyorum. Çoğu foruma baktım, bazı kullanıcılara özelden sordum. Cloud 2 ve arctis 5 in kullanıcı kitlesi memnun. Aynı şekilde hs50 pronunda öyle ama hs70 için aynısını diyemem. Bana soracak olursan ben dışarda kullanmayı istiyorım, her şeyden önce konfor benim için önemli. Mic kalitesi de gayet iyi ve sesi temiz. Genel sıkıntısı ses düşüklüğü ama çoğu kişi yeterli buluyor. 98 db, hs modeller ise 110. Yani benim gönlümden geçen arctis 5 lol oynuyorum ve dışarda kullanmak istiyorum hatta arctis 7 ye falanda bakıyorum. Ses kasma 3 kulaklık gibi herkes memnun. Tek sıkıntılı yanı şu an biraz pahalı olması. Cloud 2 de bilmiyorum bazı şeyleri tadında bırakmak gerek bence, kaç yıllık kulaklık eski sürücüye sahip ve o da gayet iyi ve daha çok beğeniliyor. Tavsiyem tam try hard fps oyuncusu değilsen, dışarda da kullanmak istiyorsan, önemli olan uzun saatler kullağında kalsın istiyorsan ve mici iyi olsun diyorsan arctis 5, Ama yok ses yüksekliği ve kalitesi iyi olsun, sadece iyi ses kasayım diyorsan ve micide çok iyi cloud2. Kendin incelemelere bak araştır çünkü burda dediğim gibi kulaklık yorumları yapanlar aynı ve çok kafan karışıyor çünkü extra extra marka söylüyorlar.

20 adet farklı seçenekten 3 e düşürdüm ve burada kaldım hepsi çok güzel galiba hs70 i eleyecem çünkü kablosuzlarda ses kasmak kolay olmuyormuş bunun hakkındada bilgi verirmisiniz ?

( kulaklıkları sadece OYUN için kullanacam )
Cloud 2 bence tasarımı kötü ve eskidi artık ama performansına diyecek bir şey yok hs 70 kullanmadım yorum yapmak doğru olmaz burda da hiç kulağına takmamış adamlar yorum yapıyor insanların kafası karışıyor kendimden biliyorum arctis öneririm ama sadece oyun için yazmışsınız onuda önermem cloud 2 denedim gayet güzel bir kulaklık ama yorumlara bakma en iyisi adeks cafeye git orda test ürünleri oluyor arctis ve cloud 2 bulursun ben orda arctis 3 denedim ve aldım rahatlığı inanılmaz ben çok oyun oynamadığım için aldım ama onuda belirtiyim.

Geri