Cloud Alpha mı Kraken TE mi?Ne anlattığı önemli değil. Cloud ll den daha iyi işte
.
Cloud Alpha mı Kraken TE mi?Ne anlattığı önemli değil. Cloud ll den daha iyi işte
.
Alpha daha iyi ama en az ALC892 ses sürücüsü olan iyi bir anakartın olmalı.Cloud Alpha mı Kraken TE mi?
.Alpha daha iyi ama en az ALC892 ses sürücüsü olan iyi bir anakartın olmalı.
ALC892 ses sürücüsü olan bir anakart yeter mi ses kartı almaya gerek var mı?Alpha daha iyi ama en az ALC892 ses sürücüsü olan iyi bir anakartın olmalı.
Yeter, gerek yok.ALC892 ses sürücüsü olan bir anakart yeter mi ses kartı almaya gerek var mı?
Alpha daha iyi ama en az ALC892 ses sürücüsü olan iyi bir anakartın olmalı.
Çok soru sordum biliyorum amaYeter, gerek yok.
Anakartın ne? İstediğin kadar soru sor. 1K ya yakın para vereceksin tabi sorucan.Çok soru sordum biliyorum amaRazer kraken ultimate , cooler master mh752 mi yoksa alpha mı almalıyım?
Cloud Alpha. Anakartındaki ses yongası gayet yeterli zaten.Cloud Alpha mı Kraken TE mi?
.Anakartın ne? İstediğin kadar soru sor. 1K ya yakın para vereceksin tabi sorucan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cloud Alpha. Anakartındaki ses yongası gayet yeterli zaten.
ALC892 ise Cloud Alpha al kesinlikle. Kendim kullanıyorum çok rahat ve harika bir ses kalitesi var.alc 892 codec
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Hayırlı olsun dostum. Gayet iyi kulaklık ama müzik performansını bilmiyorum.Cooler master MH670 aldım kablosuz olması açısından çok hoşuma gitti hepinize çok teşekkürler.![]()