Hocam mediamarkt gibi yerlerde 8.5Doğru karar vermişsin. Şu an 6K fiyatına en F/P kulaklık üst segment için. Fiyatı tekrar 8-9k'lara çıkarsa belki başka modellerle kıyaslanabilir ama 6K fiyatına düşünmeden alın.
Merak ettiğin bir şey varsa sor ona göre cevaplarım.
V2x kullanıyorum kulaklık iyi fakat sesi az geliyor bunun ses seviyesi daha iyi midir??Doğru karar vermişsin. Şu an 6K fiyatına en F/P kulaklık üst segment için. Fiyatı tekrar 8-9k'lara çıkarsa belki başka modellerle kıyaslanabilir ama 6K fiyatına düşünmeden alın.
Merak ettiğin bir şey varsa sor ona göre cevaplarım.
Evet buradaki fiyattan bahsettim zaten. Stok biterse daha 6k'dan satar mılar belirsiz o yüzden bu fiyattan kaçırılmamalı. He hep bu fiyat olsa bile yeni kaçırılmamalı çünkü daha üst fiyatlarla rakip bir kulaklık zaten.Hocam mediamarkt gibi yerlerde 8.5
Mesaj otomatik birleştirildi:
CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIK
CA-9011295-EU - CORSAIR HS80 MAX WIRELESS RGB BLUETOOTH SİYAH KABLOSUZ GAMING KULAKLIKpckolik.com
Sesi fazlasıyla iyi. Şarkı dinlerken tatmin ediyor. Düz kullanımda zaten full ses açamıyorsun 50-60-70 arası kullanıyorum. Kablolu bir kulaklığı aratmaz yani ses yüksekliğinde.V2x kullanıyorum kulaklık iyi fakat sesi az geliyor bunun ses seviyesi daha iyi midir??
Hocam kulaklık aldımtan sonra ne yapmam lazim hangi uygulamalar yuklemliyimEvet buradaki fiyattan bahsettim zaten. Stok biterse daha 6k'dan satar mılar belirsiz o yüzden bu fiyattan kaçırılmamalı. He hep bu fiyat olsa bile yeni kaçırılmamalı çünkü daha üst fiyatlarla rakip bir kulaklık zaten.
Sesi fazlasıyla iyi. Şarkı dinlerken tatmin ediyor. Düz kullanımda zaten full ses açamıyorsun 50-60-70 arası kullanıyorum. Kablolu bir kulaklığı aratmaz yani ses yüksekliğinde.
Tabi ki güzel bir EQ da yapmanız lazım Dolby Access ile.
Fps oyunları için sizce cloud 2 kabloludan geçmeye değer mi? Şuan da ses kasma acisindan cloud 2den çok memnunum ancak müzik dinlemek çok da zevkli değil.Evet buradaki fiyattan bahsettim zaten. Stok biterse daha 6k'dan satar mılar belirsiz o yüzden bu fiyattan kaçırılmamalı. He hep bu fiyat olsa bile yeni kaçırılmamalı çünkü daha üst fiyatlarla rakip bir kulaklık zaten.
Sesi fazlasıyla iyi. Şarkı dinlerken tatmin ediyor. Düz kullanımda zaten full ses açamıyorsun 50-60-70 arası kullanıyorum. Kablolu bir kulaklığı aratmaz yani ses yüksekliğinde.
Tabi ki güzel bir EQ da yapmanız lazım Dolby Access ile.
Corsair iCUE indirip güncellemelerini yap. Dolby Access indirip EQ ayarını yap bu kadar. Başka bir şey yapmana gerek yok. RGB ayarı falan vs. de artık sana kalmış. Ben RGB full kapalı kullanıyorum, alınca tekrar yardımcı olurum.Hocam kulaklık aldımtan sonra ne yapmam lazim hangi uygulamalar yuklemliyim
Ses kasma işi çok fazla abartılıyor. Faceit 10 levelim ben bununla çok iyi de kasıyorum. Çoğu sesi duyuyorum, sadece Cloud 2'de bazı ince sesler daha iyi. Geri kalan tüm şeylerde HS80 Max daha iyi. Müzik, Film, İletişim vs.Fps oyunları için sizce cloud 2 kabloludan geçmeye değer mi? Şuan da ses kasma acisindan cloud 2den çok memnunum ancak müzik dinlemek çok da zevkli değil.
Bunları nerden indirebilirimCorsair iCUE indirip güncellemelerini yap. Dolby Access indirip EQ ayarını yap bu kadar. Başka bir şey yapmana gerek yok. RGB ayarı falan vs. de artık sana kalmış. Ben RGB full kapalı kullanıyorum, alınca tekrar yardımcı olurum.
Ses kasma işi çok fazla abartılıyor. Faceit 10 levelim ben bununla çok iyi de kasıyorum. Çoğu sesi duyuyorum, sadece Cloud 2'de bazı ince sesler daha iyi. Geri kalan tüm şeylerde HS80 Max daha iyi. Müzik, Film, İletişim vs.
V2x kullanıyorum zaten şu anlık genelde genshin rdr forza tarzı oyunlarda takılıyorumCorsair iCUE indirip güncellemelerini yap. Dolby Access indirip EQ ayarını yap bu kadar. Başka bir şey yapmana gerek yok. RGB ayarı falan vs. de artık sana kalmış. Ben RGB full kapalı kullanıyorum, alınca tekrar yardımcı olurum.
Ses kasma işi çok fazla abartılıyor. Faceit 10 levelim ben bununla çok iyi de kasıyorum. Çoğu sesi duyuyorum, sadece Cloud 2'de bazı ince sesler daha iyi. Geri kalan tüm şeylerde HS80 Max daha iyi. Müzik, Film, İletişim vs.
Corsair buradanBunları nerden indirebilirim
O zaman HS80 Max çok iyi olur.V2x kullanıyorum zaten şu anlık genelde genshin rdr forza tarzı oyunlarda takılıyorum