Neler Yeni

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkan
Dostlar oyun için iyi midir? Hyperx alpha wireless'i kaçırdım alamadım. Hangisi daha iyidir? Ses düzeyi ve mikrofonu nasıldır aydınlatacak birisi var mı? Ya da bu fiyata önereceğiniz başka kulaklık varsa, öneriye açığım.

Arkadaşlar bende bu kulaklıktan var satmak istiyorum yerine bundan daha yüksek ve tutulan ne alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Denizcan Arslan
Alınır mı? Başka bir öneriniz var mı? Hs80 max ile fiyat farkına değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Egemen
Bekle bekle bekle bekle derken 1 tane Razer Baracuda X 1 tane HYPERX Cloud II Core Kablosuz aldım. Şimdi de ben almıyorum arkadaş.
Hocam 1199 Liraya barracuda x alıp sonrasında verdim. Cloud 2 core kullanıyorum ama daha 1 kere pek deneyimleme fırsatım olmadı memnun musunuz ?

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
İsrafil can
1 aylik cloud core 2 wireless var gecmeye deyermi elimdekini satarim

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
AuF
Hocam 1199 Liraya barracuda x alıp sonrasında verdim. Cloud 2 core kullanıyorum ama daha 1 kere pek deneyimleme fırsatım olmadı memnun musunuz ?
BaracudaXi bende sattım. Cloud core 2 wirelessten önce 3 sene razer kraken x kullandım. Razer kraken x e göre özellikle fps oyunlarında ses kasma konusunda çağ atladığımı belirtmek isterim. Sesler çok daha net. Ses düzeyi yeterli, hiç yetmediği olmadı. 50 gün kullanıp ilk defa bu gün şarj ettim. %100 şarjda uygulamasında 80 saat kullanım süresi vaad ediyor. Kafama sağ ve sol taraflardan baskı yapıyor ve 2 saat sonra ağrımaya başlıyor. Kafam ortalamadan daha büyük motosiklet kaskında XL kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 aylik cloud core 2 wireless var gecmeye deyermi elimdekini satarim
+1 benim de maddiyat biraz sıkıntıda net değeceğini bilsem 2-2.5'e cloud core satılıp bu alınır mı acaba ? HS-80'in şarj süresi 20 saatmiş bilginiz olsun.

Son düzenleme:

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
849
İsim
Ertuğrul
Taksit seçenekleri olsa keşke vade farksız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Barış
c2 wireless var elimde 0 hiç açmadan buna almaya değer mi

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
nk
İhtiyacı olan kaçırmasın alınır güzel fiyat

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Erkin Ulaş İLYASOĞLU
Cloud Alpha'ya rakip değil. Alpha'nın indirimini kaçıranlar için son fırsat elbette. Alınabilir.

Top Bottom