Umut19031903
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
hahqhqsıkdkqpdlwpfkwofkeıdoqodqlsls aşırı komikgamepower voldonla bakıştık
hahqhqsıkdkqpdlwpfkwofkeıdoqodqlsls aşırı komikgamepower voldonla bakıştık
Hocam 1199 Liraya barracuda x alıp sonrasında verdim. Cloud 2 core kullanıyorum ama daha 1 kere pek deneyimleme fırsatım olmadı memnun musunuz ?Bekle bekle bekle bekle derken 1 tane Razer Baracuda X 1 tane HYPERX Cloud II Core Kablosuz aldım. Şimdi de ben almıyorum arkadaş.
BaracudaXi bende sattım. Cloud core 2 wirelessten önce 3 sene razer kraken x kullandım. Razer kraken x e göre özellikle fps oyunlarında ses kasma konusunda çağ atladığımı belirtmek isterim. Sesler çok daha net. Ses düzeyi yeterli, hiç yetmediği olmadı. 50 gün kullanıp ilk defa bu gün şarj ettim. %100 şarjda uygulamasında 80 saat kullanım süresi vaad ediyor. Kafama sağ ve sol taraflardan baskı yapıyor ve 2 saat sonra ağrımaya başlıyor. Kafam ortalamadan daha büyük motosiklet kaskında XL kullanıyorum.Hocam 1199 Liraya barracuda x alıp sonrasında verdim. Cloud 2 core kullanıyorum ama daha 1 kere pek deneyimleme fırsatım olmadı memnun musunuz ?
+1 benim de maddiyat biraz sıkıntıda net değeceğini bilsem 2-2.5'e cloud core satılıp bu alınır mı acaba ? HS-80'in şarj süresi 20 saatmiş bilginiz olsun.1 aylik cloud core 2 wireless var gecmeye deyermi elimdekini satarim
Ben şimdi mağazadan aldım akbanka 3 taksit yaptılar.Taksit seçenekleri olsa keşke vade farksız.