alakası varmı bilmiyorum ama ben doctype ı büyük yazıyorum bu arada visual studi code daki eklentilerle hatanın satırını gösteriyorTablo yapmaya çalışıyordum acaba nerede yanlış yapmışım yardımcı olurmusunuz?
Error Gutterseklentinin adı nedir acaba
yanlışı bulunca yazarsan sevinirimsağol
Öncelikle “doctype”in büyük yada küçük yazılması sorun olmaz, “doctype” yazmasanız bile o HTML kodu çalışacaktır.Tablo yapmaya çalışıyordum acaba nerede yanlış yapmışım yardımcı olurmusunuz?
deniyorumÖncelikle “doctype”in büyük yada küçük yazılması sorun olmaz, “doctype” yazmasanız bile o HTML kodu çalışacaktır.
Hatayı daha iyi anlayabilmemiz için bu sayfa bir tarayıcıda çalışırken ekran görüntüsünü paylaşır mısın.
Not: Tarayıcının adres satırına sayfanın adını yanlış yazmış olabilirsin. Bi kontrol et lütfen.
Böylemi acaba yanlışım varsa mazur görün.Öncelikle “doctype”in büyük yada küçük yazılması sorun olmaz, “doctype” yazmasanız bile o HTML kodu çalışacaktır.
Hatayı daha iyi anlayabilmemiz için bu sayfa bir tarayıcıda çalışırken ekran görüntüsünü paylaşır mısın.
Not: Tarayıcının adres satırına sayfanın adını yanlış yazmış olabilirsin. Bi kontrol et lütfen.
sayfa bulunamadı gibi bir şeyne hatası veriyor
for (let i = 0; i < satir_sayisi; i++) {
let satir = document.createElement("tr");
for (let j = 0; j < sutun_sayisi; j++) {
let sutun = document.createElement("td");
satir.appendChild(sutun);
}
tablo.appendChild(satir);
}
Hata yazdığınız koddan değil, hosting sağlayıcınızdan kaynaklı.Eklentiyi kurdum ama hatayı bulamadım js dosyasını (hazır yazdım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
deniyorum
Böylemi acaba yanlışım varsa mazur görün.
sayfa bulunamadı gibi bir şey