Https://kaziksepeti.com/ Nasıl kazıklanıyoruz?

Verdim hocam bi pc sistem kendime topladım, 1 tane ithalatçılara, 1 tane de malum yere.
Maşallah hocam bende yan sistem topluyorum SSD den bismillah dedim 1 kendime 3 ithalatçıya 15 tane ülkeme aldım rame gecicem kısmetse 1 kendime 5 ithalatçıya 150 tane ülkeme almış olcam mutluyum (!) şaka bir yana piyasa uçuyor kaos ortamı var

Maşallah hocam bende yan sistem topluyorum SSD den bismillah dedim 1 kendime 3 ithalatçıya 15 tane ülkeme aldım rame gecicem kısmetse 1 kendime 5 ithalatçıya 150 tane ülkeme almış olcam mutluyum (!) şaka bir yana piyasa uçuyor kaos ortamı var
Maşallah hocam ben böyle cömertlik görmedim 👏🏻 Yılın vatandaşı adayısın bravo (!) Kaos millete %10-20, bize %100++ dokunuyor nedense..

dobby figürü 760 tl den 25bin tl ye nasıl açıklanabilir bu ya
O trendyolda ki bir yerlerinden atma fiyatlardır herhalde genelde akakçede o üründen 1-2 tane olur oda 1i diğerine göre nispeten daha ucuz olur diğeri ise aşırı absürt fiyatta

O trendyolda ki bir yerlerinden atma fiyatlardır herhalde genelde akakçede o üründen 1-2 tane olur oda 1i diğerine göre nispeten daha ucuz olur diğeri ise aşırı absürt fiyatta
Acaba figürün keline mi çok ham madde harcanıyor da fiyat uçuyor (!)

Bu arada siteyi beğendim ürün eklerim buraya sürekli özellikle müzik ekipmanları olarak şuan custom les paul ekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba figürün keline mi çok ham madde harcanıyor da fiyat uçuyor (!)
Olabilir
akakçede yok türkiyedeki tek satıcı
Dediğim gibi hocam fahiş fiyatlarda ve 1 ürün oluyorlar genelde trendyolda çok var böyleleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,634
Üyeler
188,458
Son üye
berkann7
Geri