- Reaksiyon skoru
- 208
Bu sitede aldığımız ürünlerin yurt dışı fiyatı ve TR fiyatı karşılaştırılıyor. Aç gözlü ithalatçı TR firmalarının bizi nasıl kazıkladıklarını gösteren site. https://kaziksepeti.com/
Verginin vergisinin vergisini verdin mi bakim (!)Bu sitede aldığımız ürünlerin yurt dışı fiyatı ve TR fiyatı karşılaştırılıyor. Aç gözlü ithalatçı TR firmalarının bizi nasıl kazıkladıklarını gösteren site. https://kaziksepeti.com/
Verdim hocam bi pc sistem kendime topladım, 1 tane ithalatçılara, 1 tane de malum yere.Verginin vergisinin vergisini verdin mi bakim (!)
Maşallah hocam bende yan sistem topluyorum SSD den bismillah dedim 1 kendime 3 ithalatçıya 15 tane ülkeme aldım rame gecicem kısmetse 1 kendime 5 ithalatçıya 150 tane ülkeme almış olcam mutluyum (!) şaka bir yana piyasa uçuyor kaos ortamı varVerdim hocam bi pc sistem kendime topladım, 1 tane ithalatçılara, 1 tane de malum yere.
Maşallah hocam ben böyle cömertlik görmedimMaşallah hocam bende yan sistem topluyorum SSD den bismillah dedim 1 kendime 3 ithalatçıya 15 tane ülkeme aldım rame gecicem kısmetse 1 kendime 5 ithalatçıya 150 tane ülkeme almış olcam mutluyum (!) şaka bir yana piyasa uçuyor kaos ortamı var
Resmi getiren yok onun dışında aracı nasıl istersedobby figürü 760 tl den 25bin tl ye nasıl açıklanabilir bu ya
![]()
Harry Potter Dobby The House - Elf Doll Special Ediyion - %3279 Daha Pahalı | KazıkSepeti
Harry Potter Dobby The House - Elf Doll Special Ediyion Türkiye'de 25.999₺, yurt dışında 769,32₺. Fark: %3279kaziksepeti.com
O trendyolda ki bir yerlerinden atma fiyatlardır herhalde genelde akakçede o üründen 1-2 tane olur oda 1i diğerine göre nispeten daha ucuz olur diğeri ise aşırı absürt fiyattadobby figürü 760 tl den 25bin tl ye nasıl açıklanabilir bu ya
![]()
Harry Potter Dobby The House - Elf Doll Special Ediyion - %3279 Daha Pahalı | KazıkSepeti
Harry Potter Dobby The House - Elf Doll Special Ediyion Türkiye'de 25.999₺, yurt dışında 769,32₺. Fark: %3279kaziksepeti.com
Acaba figürün keline mi çok ham madde harcanıyor da fiyat uçuyor (!)O trendyolda ki bir yerlerinden atma fiyatlardır herhalde genelde akakçede o üründen 1-2 tane olur oda 1i diğerine göre nispeten daha ucuz olur diğeri ise aşırı absürt fiyatta
akakçede yok türkiyedeki tek satıcıO trendyolda ki bir yerlerinden atma fiyatlardır herhalde genelde akakçede o üründen 1-2 tane olur oda 1i diğerine göre nispeten daha ucuz olur diğeri ise aşırı absürt fiyatta
OlabilirAcaba figürün keline mi çok ham madde harcanıyor da fiyat uçuyor (!)
Dediğim gibi hocam fahiş fiyatlarda ve 1 ürün oluyorlar genelde trendyolda çok var böyleleriakakçede yok türkiyedeki tek satıcı
Belki altın kaplamadır hocamdobby figürü 760 tl den 25bin tl ye nasıl açıklanabilir bu ya
![]()