Hocam ekranda bir şey yoksa cihaz sıkıntısız çalışıyorsa yoktur bir şeyi ucuz atlatmışsınız geçmiş olsunHuawei d16 model laptopum sandalyeden yere düştü bilgisayarı açtım ses ekran şarj alma falan şimdilik sorunsuz çalışıyor hafif salladım bi ses falan da gelmiyor acaba bi hasar alıp almadığını nasıl öğrenebilirim
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için şuan tek aklıma takılan çevremde herkes Hard disk hasar almış olabilir diyor şuan sorun yoksa da ilerde sorun çıkabilir diyorlar şuan bilgisayarın zarar görmediğini net bir sekilde nasıl öğrenebilirim bir bilginiz var mıdırHocam ekranda bir şey yoksa cihaz sıkıntısız çalışıyorsa yoktur bir şeyi ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun
Yani hocam bunu anca test yaparak anlayabilirsiniz. İşlemci ve ekran kartınıza stres testi yapın ram ssd ve harddisk sağlıklarını kontrol edin bataryayı teste sokun ekranda kırık ölü pixel vs var mı diye bakın bunlarda sıkıntı çıkmadıysa problem yoktur içinizi ferah tutunTeşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için şuan tek aklıma takılan çevremde herkes Hard disk hasar almış olabilir diyor şuan sorun yoksa da ilerde sorun çıkabilir diyorlar şuan bilgisayarın zarar görmediğini net bir sekilde nasıl öğrenebilirim bir bilginiz var mıdır
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederimEn fazla kozmetik olarak çizilir, kırılır. Laptoplar öyle dayanıksız durduğuna bakmayın. Kapalı düştüyse ekrana da bişi olmamıştır. İç aksamda bir şey yoktur
benim eski laptop 16-17 kere falan yere düştü hepsinden sağ çıktıHuawei d16 model laptopum sandalyeden yere düştü bilgisayarı açtım ses ekran şarj alma falan şimdilik sorunsuz çalışıyor hafif salladım bi ses falan da gelmiyor acaba bi hasar alıp almadığını nasıl öğrenebilirim
Peki hocam tekrar bilgilendirme için teşekkür ederim dediklerinizi uygulamaya çalışacağım umarım bi sıkıntı çıkmazYani hocam bunu anca test yaparak anlayabilirsiniz. İşlemci ve ekran kartınıza stres testi yapın ram ssd ve harddisk sağlıklarını kontrol edin bataryayı teste sokun ekranda kırık ölü pixel vs var mı diye bakın bunlarda sıkıntı çıkmadıysa problem yoktur içinizi ferah tutun