Neler Yeni

Huawei d16 model laptopum yere düştü

nuran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuran
Huawei d16 model laptopum sandalyeden yere düştü bilgisayarı açtım ses ekran şarj alma falan şimdilik sorunsuz çalışıyor hafif salladım bi ses falan da gelmiyor acaba bi hasar alıp almadığını nasıl öğrenebilirim

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Mahir Cengiz
Huawei d16 model laptopum sandalyeden yere düştü bilgisayarı açtım ses ekran şarj alma falan şimdilik sorunsuz çalışıyor hafif salladım bi ses falan da gelmiyor acaba bi hasar alıp almadığını nasıl öğrenebilirim
Hocam ekranda bir şey yoksa cihaz sıkıntısız çalışıyorsa yoktur bir şeyi ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun

nuran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ekranda bir şey yoksa cihaz sıkıntısız çalışıyorsa yoktur bir şeyi ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için şuan tek aklıma takılan çevremde herkes Hard disk hasar almış olabilir diyor şuan sorun yoksa da ilerde sorun çıkabilir diyorlar şuan bilgisayarın zarar görmediğini net bir sekilde nasıl öğrenebilirim bir bilginiz var mıdır

batuhan0088

80+ Bronze
En fazla kozmetik olarak çizilir, kırılır. Laptoplar öyle dayanıksız durduğuna bakmayın. Kapalı düştüyse ekrana da bişi olmamıştır. İç aksamda bir şey yoktur

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Mahir Cengiz
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için şuan tek aklıma takılan çevremde herkes Hard disk hasar almış olabilir diyor şuan sorun yoksa da ilerde sorun çıkabilir diyorlar şuan bilgisayarın zarar görmediğini net bir sekilde nasıl öğrenebilirim bir bilginiz var mıdır
Yani hocam bunu anca test yaparak anlayabilirsiniz. İşlemci ve ekran kartınıza stres testi yapın ram ssd ve harddisk sağlıklarını kontrol edin bataryayı teste sokun ekranda kırık ölü pixel vs var mı diye bakın bunlarda sıkıntı çıkmadıysa problem yoktur içinizi ferah tutun

nuran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuran
En fazla kozmetik olarak çizilir, kırılır. Laptoplar öyle dayanıksız durduğuna bakmayın. Kapalı düştüyse ekrana da bişi olmamıştır. İç aksamda bir şey yoktur
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Gtamo

80+
benim eski laptop 16-17 kere falan yere düştü hepsinden sağ çıktı

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Laptopumu geçen gün beton zemine düşürdüm. Çalışmasında bir şey yok ekranda sağlam. Öyle test falanda yapmadım hiç. İlk kez düşürmüyorum daha evvelde yere düşürdüğüm olmuştur. Bence içinizi rahat tutun. bir şey olsaydı eğer hemen tepki verirdi cihaz.

nuran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Nuran
Yani hocam bunu anca test yaparak anlayabilirsiniz. İşlemci ve ekran kartınıza stres testi yapın ram ssd ve harddisk sağlıklarını kontrol edin bataryayı teste sokun ekranda kırık ölü pixel vs var mı diye bakın bunlarda sıkıntı çıkmadıysa problem yoktur içinizi ferah tutun
Peki hocam tekrar bilgilendirme için teşekkür ederim dediklerinizi uygulamaya çalışacağım umarım bi sıkıntı çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,580
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom