Seri bir şekilde karar no yazan resmi geri çek. İtiraz etmeleri için bu kadar çabalamana gerek yok beklediğine değsin ama hangi tüketici hakem heyeti kabul kararı verdiyse bildirde benzer durumda o şube üzerinden işlem yapalımbelki itiraz ederler diye şimdiden zafer havasına girmeyeceğim, hele bi ürün gelsinde.
bu hangi şubeyse bunu söyler misin işimiz düşerse yolumuzu değişelim.THH bugün sonuçlandı ve anlamadığım bir dilde reddedildi...
Savunmasını kaç kere okudum ama anlayamadım.
Karar metnini okurken tam ben haklıyım diyorum en sona doğru ret veriliyor.
Alıntıyı görüntüle
Çektim hocam teşekkürler. Şimdi kararı alıp müşteri hizmetlerine vermem yeterlimi?Seri bir şekilde karar no yazan resmi geri çek. İtiraz etmeleri için bu kadar çabalamana gerek yok beklediğine değsin
itiraz süreci dolana kadar hiç bir yere yazma. İtiraz süreci dolduktan sonra teknosanın tüm iletişim kanallarına yaz istersen.Çektim hocam teşekkürler. Şimdi kararı alıp müşteri hizmetlerine vermem yeterlimi?
Teşekkürler hocamitiraz süreci dolana kadar hiç bir yere yazma. İtiraz süreci dolduktan sonra teknosanın tüm iletişim kanallarına yaz istersen.
Olay ne hocam ? Konuyu yeni gördüm.belki itiraz ederler diye şimdiden zafer havasına girmeyeceğim, hele bi ürün gelsinde.
bende ret aldım para iademi bile hala yapmadılarŞikayet Özeti:
Tüketici 03.03.2025'te Teknosa üzerinden ürünü sipariş etmiş.
Ürün henüz teslim edilmeden iade talebi oluşturulmuş gibi işlem yapılmış.
Tüketici, ürünü teslim almadığını ve tarafına ulaşmadan iade sürecinin başlatıldığını, bu nedenle mağdur olduğunu belirtmiş.
Karşı Tarafın Savunması:
Şirket, tüketici mevzuatına uygun olarak hareket edildiğini, herhangi bir kusurun olmadığını savunmuştur.
İnceleme ve Gerekçe:
6502 sayılı Kanun’un 6. ve 13. maddeleri dikkate alınarak değerlendirme yapılmış.
Hizmetin ayıplı olmadığı, sözleşmeye aykırılık bulunmadığı kanaatine varılmış.
Karar:
Tüketicinin başvurusu reddedilmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam olarak nasıl başvurunuz thh ye hocam?
beyler benimki kabul olmuş.
Teknosa 1200tl lik kulaklığı 250tl ye satışa koydu ve saatlerce böyle kaldı sonra bazılarına ürünleri gönderip bazılarının siparişlerini iptal ettiler olay bu. Bende thh ye başvurdum ve kazandım .Olay ne hocam ? Konuyu yeni gördüm.
Hocam konuya örnek dilekçe ve neler yapılacağını yazmıştım aslında. Siz nasl yolladınız thh ye dilekçe ?bende ret aldım para iademi bile hala yapmadılar
Bursa / YıldırımSeri bir şekilde karar no yazan resmi geri çek. İtiraz etmeleri için bu kadar çabalamana gerek yok beklediğine değsin ama hangi tüketici hakem heyeti kabul kararı verdiyse bildirde benzer durumda o şube üzerinden işlem yapalım
bu hangi şubeyse bunu söyler misin işimiz düşerse yolumuzu değişelim.
gördüğüm kadarı ile bazı kişilere gayet iyi şekilde savunma veririken bazı kişilerede biraz baştan savma savunma vermiş teknosa.Tamamiyle keyfi olarak karar veriyorlar gibi gözüküyor. Benim ret kararını okumaya başlarsanız başta haklı oluyorum sonlara doğru reddediliyorum. Tam olarak neye göre ret verdiklerini bile anlamadım.
Bursa / Yıldırım
Daha öncede 4 kez başvuru yaptım ilk yaptığım kabul olmuştu bir tek. Bu şekilde kargodan çekme için daha öncede ret kararı verilmişti ama onda direkt olarak fiyat çok aşırı düşük olduğu belirtildi. Bunda herhangi bir somut bir şey olmadan kabul edilmedi.
Onlarda biliyor demek ki hangi şube iyi hangisi kötü.gördüğüm kadarı ile bazı kişilere gayet iyi şekilde savunma veririken bazı kişilerede biraz baştan savma savunma vermiş teknosa.
şubeden kastınız her ildeki thh ise dediğiniz gibi olduğunu sanmıyorum hocam çünkü yaşadığım şehirdeki thh nin iyi olmadığını biliyorum. bence savunma daha önemli kalıyor bu durum için.Onlarda biliyor demek ki hangi şube iyi hangisi kötü.
Bu şube iyi yaz bir şeyler gönder nasıl olsa reddedilecek dediler herhalde. Çünkü savunmada biz haklıyız yazmaktan başka bir şey yazmamışlar neredeyse.
şubeden şubeye değişiyor maalesef bi ara benzer bi olayda 2 kişi olarak aynı savunma/talep yazıldı sadece kişisel bilgiler ve fatura bilgileri farklıydı benim iletiğim şube kabul onun ilettiği şube red çekti. O yüzden size ve o arkadaşa şube bilgisi sordum.şubeden kastınız her ildeki thh ise dediğiniz gibi olduğunu sanmıyorum hocam çünkü yaşadığım şehirdeki thh nin iyi olmadığını biliyorum. bence savunma daha önemli kalıyor bu durum için.