❌İndirim Bitti! Huawei freebuds se2 200TL +50TL KARGO

Hala iade etmediler :D 1 ay oldu 250 lira ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hoca sana verdiler mi

Ödediler mi hocam
Ödediler ya baya oldu. Şikayetvar.coma yazınca hemen aradılar.

ticaret bakanlığına şikayette bulunun, ürünleri satıp kargolama yapmadan iptal ettiklerini, parayı artık ne kadar süredir göndermiyorlarsa, çekilen tutarı işlettiklerini haksız kazanç elde ettiklerini yazıp gönderin. Kendileri uğraşsın. ama bu şekilde paraları işlettiklerini düşünüyorum.

Hala iade etmediler :D 1 ay oldu 250 lira ya

Hoca sana verdiler mi

Ödediler mi hocam
Ödemediler hala benimkini ibanı vereli 3 hafta oldu dün aradım talep açtık dediler.

ticaret bakanlığına şikayette bulunun, ürünleri satıp kargolama yapmadan iptal ettiklerini, parayı artık ne kadar süredir göndermiyorlarsa, çekilen tutarı işlettiklerini haksız kazanç elde ettiklerini yazıp gönderin. Kendileri uğraşsın. ama bu şekilde paraları işlettiklerini düşünüyorum.
Öğrenciyim hiç imkanım yok bu tür şeylere babacıgımın başı ağrısın istemiyorum hocam ya djkslsşdşd

Ödemediler hala benimkini ibanı vereli 3 hafta oldu dün aradım talep açtık dediler.
Aynı şekilde bende telefonda vermiştim ibanı. Ürünü alalı 25 26 gün oldu ortada ne ürün var nede iade 25 gündür kayıp para :d

bu şekilde kazanacakları tutar azami 7,5 TL. vergi hariç. 50 kişi bu durumda olsa toplam getiri 375 TL. çok değecek bir rakam gibi görünmüyor. daha çok operasyonel hata gibi görünüyor.

Az önce teknosadan mail aldım siparişiniz hazırlanıyor diye. verdiği sipariş numarası 20 gün önce iptal ettikleri sipariş numarası! Abi siz ne yapıyorsunuz ya

Az önce teknosadan mail aldım siparişiniz hazırlanıyor diye. verdiği sipariş numarası 20 gün önce iptal ettikleri sipariş numarası! Abi siz ne yapıyorsunuz ya
ara sor belki araya kaynamıştır.

Son düzenleme:
Ben 1 adet almıştım bana 46 tane mail atmışlar hepsi aynı mail siparişiniz hazırlanıyor yazıyor.
Screenshot_20250402_120722_Chrome.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,228
Üyeler
174,085
Son üye
Rooster_
Geri