Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Huawei freebuds se2 200TL +50TL KARGO

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerim Salman

KingDeViL

80+ Bronze

KingDeViL

80+ Bronze
Hala iade etmediler :D 1 ay oldu 250 lira ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoca sana verdiler mi

Ödediler mi hocam
Ödediler ya baya oldu. Şikayetvar.coma yazınca hemen aradılar.

rrecko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep MARAŞ
ticaret bakanlığına şikayette bulunun, ürünleri satıp kargolama yapmadan iptal ettiklerini, parayı artık ne kadar süredir göndermiyorlarsa, çekilen tutarı işlettiklerini haksız kazanç elde ettiklerini yazıp gönderin. Kendileri uğraşsın. ama bu şekilde paraları işlettiklerini düşünüyorum.

timelytie

80+
Hala iade etmediler :D 1 ay oldu 250 lira ya

Hoca sana verdiler mi

Ödediler mi hocam
Ödemediler hala benimkini ibanı vereli 3 hafta oldu dün aradım talep açtık dediler.

Segweu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gürsoy rehal
ticaret bakanlığına şikayette bulunun, ürünleri satıp kargolama yapmadan iptal ettiklerini, parayı artık ne kadar süredir göndermiyorlarsa, çekilen tutarı işlettiklerini haksız kazanç elde ettiklerini yazıp gönderin. Kendileri uğraşsın. ama bu şekilde paraları işlettiklerini düşünüyorum.
Öğrenciyim hiç imkanım yok bu tür şeylere babacıgımın başı ağrısın istemiyorum hocam ya djkslsşdşd

Ödemediler hala benimkini ibanı vereli 3 hafta oldu dün aradım talep açtık dediler.
Aynı şekilde bende telefonda vermiştim ibanı. Ürünü alalı 25 26 gün oldu ortada ne ürün var nede iade 25 gündür kayıp para :d

ebirgen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Emre
bu şekilde kazanacakları tutar azami 7,5 TL. vergi hariç. 50 kişi bu durumda olsa toplam getiri 375 TL. çok değecek bir rakam gibi görünmüyor. daha çok operasyonel hata gibi görünüyor.

Segweu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Gürsoy rehal
Az önce teknosadan mail aldım siparişiniz hazırlanıyor diye. verdiği sipariş numarası 20 gün önce iptal ettikleri sipariş numarası! Abi siz ne yapıyorsunuz ya

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Sinan
Ben 1 adet almıştım bana 46 tane mail atmışlar hepsi aynı mail siparişiniz hazırlanıyor yazıyor.
Screenshot_20250402_120722_Chrome.jpg

Top Bottom