Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 612
iptal edildi diyor ancak sitede hala hazırlanıyor diyor ne yapmalıyım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim üründe geldi şimdi arkadaşlar banada iptal smsi gelmisti bu arada
Hocam kargo takip ekraninda "Alici tarafindan iade edildi" tarzi bir sey yazmis miydi yoksa standart kargo prosedurleriyle teslim mi edildi?anlık olarak 2 siparişimden online ödemeli olan kargoda iptal smsi gelmesine rağmen teslim edildi
standart kargo proseduru sadece teknosadan iade mesajı gelmişti.Hocam kargo takip ekraninda "Alici tarafindan iade edildi" tarzi bir sey yazmis miydi yoksa standart kargo prosedurleriyle teslim mi edildi?
nasıl bir yol izlemeliyiz hocamBanada iptal smsi gelmişti fakat sitede hala ürün hazırlanıyor aşamasında. Hatta bugün 0850 nolu telden teknocell arama yapmış fakat açmadım.
Alıntıyı görüntüle
gelen iade mesajı nasıldı hocamstandart kargo proseduru sadece teknosadan iade mesajı gelmişti.
Biraz bekleyeceğim. Şuan ücret iadesi felan da yapılmadı. Sitede iptal yazısı görürsem kendilerine ulaşır ücreti geri isterim.nasıl bir yol izlemeliyiz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gelen iade mesajı nasıldı hocam
bende aynı şekilde ilerleyeceğim teşekkürlerBiraz bekleyeceğim. Şuan ücret iadesi felan da yapılmadı. Sitede iptal yazısı görürsem kendilerine ulaşır ücreti geri isterim.
Tühürün teslim edildi ama siyah renk gelmiş.
Hocam bana yazdığın dilekçeyi atar mısınçıkmasa bile denemiş olursun hocam.