Neler Yeni

Huawei gt 3 ekran koruyucu tavsiyesi

koctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal Erdem Bulut
Merhaba arkadaşlar,yakın zamanda başlıktaki saatten aldım.Bu saate koruyucu cam almak istiyorum.Önerebileceğiniz kaliteli bi koruyucu cam var mıdır?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar,yakın zamanda başlıktaki saatten aldım.Bu saate koruyucu cam almak istiyorum.Önerebileceğiniz kaliteli bi koruyucu cam var mıdır?
Ben bu ürünü kullanıyorum. Saati tam olarak sarıyor. Düşmeye ne kadar korur tartışılır ama çizilmelerden korur.

koctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal Erdem Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu ürünü kullanıyorum. Saati tam olarak sarıyor. Düşmeye ne kadar korur tartışılır ama çizilmelerden korur.

Bu ürün saatin üstünde çok belli oluyor mu?

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Ali
İstanbul'da bir kılıfçı dükkanında GT2 için koruyucu aldım. Ardından koluma saati takarken düşürdüm ve sonuç ne camda ne koruyucusu hasar vardı 😁 En basiti bile hayat kurtarıyor hocam.

koctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal Erdem Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İstanbul'da bir kılıfçı dükkanında GT2 için koruyucu aldım. Ardından koluma saati takarken düşürdüm ve sonuç ne camda ne koruyucusu hasar vardı 😁 En basiti bile hayat kurtarıyor hocam.
İllaki ancak çoğu koruyucu hızlı bi şekilde düşüyormuş.Sağlam olanlarından almak istiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürün için zamanla sararıyor demişler.Doğru mudur acaba?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İllaki ancak çoğu koruyucu hızlı bi şekilde düşüyormuş.Sağlam olanlarından almak istiyorum o yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürün için zamanla sararıyor demişler.Doğru mudur acaba?
4-5 Aydır kullanıyorum bir sararma yaşamadım. Ama öyle saatlerce dışarıda kullanılan bir ekran koruyucuda yaşanır mı bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,584
Üyeler
169,584
Son üye
tolfort
Top Bottom