Neler Yeni

Android Huawei Honor 10 Lite root atma?

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
Tam model adı HRY-LX1 olan cep telefonuma hiç bir basit root uygulamasıyla root atamıyorum sürekli ya yarıda hata veriyor ya da telefonu direkt görmüyor bu telefona nasıl root atacağıma dair bilgi sahibi biri var mı?

PffPanda

80+ Bronze
Tam model adı HRY-LX1 olan cep telefonuma hiç bir basit root uygulamasıyla root atamıyorum sürekli ya yarıda hata veriyor ya da telefonu direkt görmüyor bu telefona nasıl root atacağıma dair bilgi sahibi biri var mı?
Bootloader kilidi açık mı ?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,349
İsim
Semih Boran
Root uygulamaları ile Root sadece eski Android'ler için. Artık bootloader kilidini açıp direkt kendinizin manuel olarak eklemesi lazım Rootfs gibi şeyleri. Bunun için Magisk en iyi yazılımdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi değilki bu :)
Hayır, Huawei cihazlarda da bootloader kilidi var.

Son düzenleme:

Numß

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Efe Bağçe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root uygulamaları ile Root sadece eski Android'ler için. Artık bootloader kilidini açıp direkt kendinizin manuel olarak eklemesi lazım Rootfs gibi şeyleri. Bunun için Magisk en iyi yazılımdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, Huawei cihazlarda da bootloader kilidi var.
TWRP ile yapmam lazım yani veya farklı bi yolu mu var en son rootu yıllar önce s3 miniye atmıştım :D

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,349
İsim
Semih Boran
TWRP ile yapmam lazım yani veya farklı bi yolu mu var en son rootu yıllar önce s3 miniye atmıştım :D
Custom ROM'lara öyle yapılıyor. Siz ise Stock ROM dosyasını indirip boot.img dosyasını çıkartmanız lazım. Daha sonra telefonunuza Magisk'in APK sını kurup patchlamanız lazım boot.img. En son patch edilmiş dosyayı kurmanız lazım. Fastboot varsa onunla kurabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,391
Üyeler
172,825
Son üye
Radnal
Top Bottom