Huawei Matepad 11.5 alınır mı?

Bende vergi inidirimden yararlandım için hepsiden almıştım kalemi ve 3-4 günde bir takıyoruz biz şarza yoğun kullanımda 1-2 gün götürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tam denemedik genelde 30 olduğunda taktığımızdan dolayı tam süresi hakında tahminde bulundum ama rahat 2 günü götürür
Yakın zamanda almayı düşünüyorum hocam kafama takılan bir yer olursa tekrar etiketleyeceğim sizi

Google servisleri bazı oyunlar dışında sorunsuzca çalışıyor 1.5 ay önce almıştık
Hocam Şöyle Sorunlar Yaşayanlar Var Siz Hiç Yaşadınız Mı? Kafama Çok Takıldı Tableti Almak İstiyorum Ama

Hocam Şöyle Sorunlar Yaşayanlar Var Siz Hiç Yaşadınız Mı? Kafama Çok Takıldı Tableti Almak İstiyorum Ama
Tablet Açılmıyor Diyenlerde Var

Ekler

• Screenshot_2024-01-28-01-29-35-238.jpeg
    Screenshot_2024-01-28-01-29-35-238.jpeg
    70.4 KB · Hit: 144
  • Screenshot_2024-01-28-01-31-19-685.jpeg
    Screenshot_2024-01-28-01-31-19-685.jpeg
    29.8 KB · Hit: 141

Tablet Açılmıyor Diyenlerde Var
Şuana kadar yaşamadım. Bu arada yazmamışım ama kalem ile kullanacağımız için 11 almıştık biz 11,5 da kalem yuvası bulunmadığı için.

Ya Ben Huawei MatePad 11.5 Aldım Malzeme Kalitesinden Ödün Vermeyen Bir Tablet Ama Google Falan Çok Sıkıntı Ya Ben Artık Pes Ettim Gittim İade Verdim Xiaomi Pad 6 Aldım Şuan Rahatıma Bakıyorum
Youtube de falan sıkıntı mı cekiyordunuz kardeşime alacaktım bende oda simdi 7.sınıf ve lise de de aktfi kullanacak youtube de onun için cok önemli sizce Samsung s9 fe mi huawei mi

Youtube de falan sıkıntı mı cekiyordunuz kardeşime alacaktım bende oda simdi 7.sınıf ve lise de de aktfi kullanacak youtube de onun için cok önemli sizce Samsung s9 fe mi huawei mi
Sadece Youtube Falan Değil Ya Play Store Olsun Youtube Olsun Falan Çok Sıkıntılı Bütün Uygulamalar sürekli atıyor çöküyor bence almayın valla değmez ya alsan bile çok uğraşırsın yani tek güzelliği malzeme kalitesinin mükemmel olması ve klavyeli olmasıydı. Kesinlikle Samsung S9fe al rahatına bak kankam uğraşılmaz yani ben söyliyim sana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,106
Üyeler
183,381
Son üye
farukdmry41
Geri