Huawei gboxta problem çıkartıyor mu

Reaksiyon skoru
6
kalemi ile not tutmak ve ders çalışmak için tablet alacağım
huawei matepad 11.5 modeline karar verdim hediye kalem ve kılıf klavye veriyor
fakat youtube kullanmam şart gbox iyi çalışıyor mu
şuanki telefonum iphone ve appstorede ki uygulamaları huaweinin mağazasındada var mıdır, huaweinin uygulama mağazasında her hangi bi uygulama eksikliği veya kısıtluğı var mı

kalemi ile not tutmak ve ders çalışmak için tablet alacağım
huawei matepad 11.5 modeline karar verdim hediye kalem ve kılıf klavye veriyor
fakat youtube kullanmam şart gbox iyi çalışıyor mu
şuanki telefonum iphone ve appstorede ki uygulamaları huaweinin mağazasındada var mıdır, huaweinin uygulama mağazasında her hangi bi uygulama eksikliği veya kısıtluğı var mı
Ben pek sorunla karşılaşmadım hocam, bende sadece youtube kullanıyorum google tarafında ha ama max 1080p çalıştırıyor videoları vs. 2025 modelini alacaksınız değil mi? uygulama mağazası ise yapılan uygulamaya vs bağlı bazıları yok ama bazıları var.

Edit: Honor pad serisine de bakabilirsiniz hocam. Huaweinin alt markası tek fark google destekli.

hocam yardımın için teşekkür ederim
honora baktım fakat açıkçası pek güven vermedi
üniversite bitene kadar kullanmak istiyorum sağlam bi tablet istiyorum samsun s10fe ye baktım 18k, ipad 11 de 18k fakat kalem yok kendi telefonum iphone ipad alıp kalem alırsam 23kya gelecek ama buna değer mi bilmiyorum kafam çok karışık ve tableti bugün içinde almalıyım yetişmesi için ne yapsam bilemedim sanırım bunun içinde forum açacağım

Ben pek sorunla karşılaşmadım hocam, bende sadece youtube kullanıyorum google tarafında ha ama max 1080p çalıştırıyor videoları vs. 2025 modelini alacaksınız değil mi? uygulama mağazası ise yapılan uygulamaya vs bağlı bazıları yok ama bazıları var.

Edit: Honor pad serisine de bakabilirsiniz hocam. Huaweinin alt markası tek fark google destekli.
Ben de 2k 4k çıkıyor youtube de

honor pad 9'da iyi gibi fakat honor markasını bilmediğim için emin olamıyorum

Huawei nova 13 kullanıyorum google ile oturum açmak için bildirim yolluyor ama bildirim gelmiyor

honor pad 9'da iyi gibi fakat honor markasını bilmediğim için emin olamıyorum
V9 iyiydi hocam kalem hediyesi yoktu sanırım sadece klavye, ha ama honor pad 10 a bakın isterseniz hocam arkadaşım almıştı vatandan15k klavye kalem vs her şey dahil olarak, ama google tarafında sadece youtube kullanacaksanız 11.5 2025 modeli iyidir ek olarak daha pratik ve hissiyatı güzel cihazın

edit: şimdi baktım 2025 e papermatte olarak seçenek var resmi sitesinde mat ekran gerçekten güzel, klavye lazım değilse klavyesiz versiyonunu alıp kılıf alabilirsiniz isterseniz.

bende huwei matepad 11.5 var
illalah ettirdi

benden tavsiye google servisi olmayan şeye bulaşmayın

hele hele öğrencisiniz banka uygulaması olur ösym ne bileyim ünivversite giriş olur özel aplikasyonlar olur chatgpt olur hiç biri çalışmaz

microg dediğiniz şey fake bir model seri nosu veriyor elinizdeki huweiyie oppo telefon gösteriyor ...
güncelleme zaten yok android 12 de kaldı benim huwei

vay be nasıl kandırdım arka kapıdan girdim dersin
bir bakmışsın seni banlamışlar

hesap o hesap

hocam teşekkür ederim ipad + yan sanayi kaleme karar verdim uzun vade götürmesini istiyorum hem ne kadar ekosistem uyuşur ya da uyuşması ne kadar işime yarar bilmiyorum ama o açıdanda iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

V9 iyiydi hocam kalem hediyesi yoktu sanırım sadece klavye, ha ama honor pad 10 a bakın isterseniz hocam arkadaşım almıştı vatandan15k klavye kalem vs her şey dahil olarak, ama google tarafında sadece youtube kullanacaksanız 11.5 2025 modeli iyidir ek olarak daha pratik ve hissiyatı güzel cihazın

edit: şimdi baktım 2025 e papermatte olarak seçenek var resmi sitesinde mat ekran gerçekten güzel, klavye lazım değilse klavyesiz versiyonunu alıp kılıf alabilirsiniz isterseniz.
hocam teşekkür ederim ipad + yan sanayi kaleme karar verdim uzun vade götürmesini istiyorum hem ne kadar ekosistem uyuşur ya da uyuşması ne kadar işime yarar bilmiyorum ama o açıdanda iyi olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende huwei matepad 11.5 var
illalah ettirdi

benden tavsiye google servisi olmayan şeye bulaşmayın

hele hele öğrencisiniz banka uygulaması olur ösym ne bileyim ünivversite giriş olur özel aplikasyonlar olur chatgpt olur hiç biri çalışmaz

microg dediğiniz şey fake bir model seri nosu veriyor elinizdeki huweiyie oppo telefon gösteriyor ...
güncelleme zaten yok android 12 de kaldı benim huwei

vay be nasıl kandırdım arka kapıdan girdim dersin
bir bakmışsın seni banlamışlar

hesap o hesap
hocam yardımın için çok teşekkür ederim ipade kadar kıldım
huaweinin ucuz olması ve güzel özellikler sunması cezbettiriyordu fakat google uygulamalarının olması kilitliyor
samsung tarafında en ortalama tablet s10 fe oda 17.500 civarı sanırım, s10lite çıktığı için s9fe piyasadan çekilmiş s9fe 13k gibi fiyat bandındaydı sanırm ama s10 fe zaten ekran vs olarak güzel değil kalemi güzeldir ama 3-4 yıla yavaşlar diye düşündüm ipade karar kıldım ipad zaten 18k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,534
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri