selamlargençler
80+ Bronze
- Katılım
- 27 Mart 2021
- Mesajlar
- 1,475
- Reaksiyon skoru
- 772
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
oyun bile oynanacağını sanmıyorum :dO ne demek hocam?
Oyun mu dizi/film mi multimedya mı?
oyun bile oynanacağını sanmıyorum :dO ne demek hocam?
Oyun mu dizi/film mi multimedya mı?
Yanlış söylemiş hem ekran büyüklüğü ve özelliği olarak hem depolama ram ve işlemci olarak matepad pro daha iyi matepad 11 kırpılmış model gibi düşün ama oda fazlasıyla işini görecektir ayrıca bir çok uygulama app gallery de var olmayanları uygulamaların web siteleri üzerinden indirebiliyorsun alternatif uygulama mağazalarıda var..Çok güzel. Ben de matepad pro alacaktım forumdan biri matepad 11 al dedi fiyatı hem daha uygun hem sistem olarak biraz daha iyi gibi... Doğru muyum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bildiğim kadarıyla matepad pro nun 2 modeli var 10.8 ve 12.6 inç olanı.. Bu tabletlerin donanımsal özellikleri de birbirinden farklı. Sizin dediğiniz büyük ekran olan o da zaten daha üstün bir tablet. 10.8 inç olandan bahsediyordum benYanlış söylemiş hem ekran büyüklüğü ve özelliği olarak hem depolama ram ve işlemci olarak matepad pro daha iyi matepad 11 kırpılmış model gibi düşün ama oda fazlasıyla işini görecektir ayrıca bir çok uygulama app gallery de var olmayanları uygulamaların web siteleri üzerinden indirebiliyorsun alternatif uygulama mağazalarıda var..
Merhaba huawei matepad 11 yeni aldım playstore uygulamalarını indirebileceğim bir uygulama var mı?Huawei matepad 11 de google servisleri yok fakat
apkpure üzerinden indirmeni öneriyor huawei.Merhaba huawei matepad 11 yeni aldım playstore uygulamalarını indirebileceğim bir uygulama var mı?
Ben de oradan indiriyorum fakat direk indire bileceğim uygulama olsa playstore gibi güzel olur.apkpure üzerinden indirmeni öneriyor huawei.
Merhaba huawei matepad 11 yeni aldım playstore uygulamalarını indirebileceğim bir uygulama var mı?
Alınır. Odukça iyi bir tablet. Apple diyorlar ama ben 10.nesil beklerdim alacak olsam. Yine de bence matepad 11
apkpure üzerinden indirmeni öneriyor huawei.
Bu konuyu açtıktan sonra kara verip Matepad 11 almış bulunuyorum. Tabletten gayet memnunum günlük basit işlerde kullanıyorum. Öğrenciler için kesinlikle tavsiye edrim not tutmak ders takip etmek açısından gerçekten güzel.Ben de oradan indiriyorum fakat direk indire bileceğim uygulama olsa playstore gibi güzel olur.
Hayırlı olsun hocamBu konuyu açtıktan sonra kara verip Matepad 11 almış bulunuyorum. Tabletten gayet memnunum günlük basit işlerde kullanıyorum. Öğrenciler için kesinlikle tavsiye edrim not tutmak ders takip etmek açısından gerçekten güzel.
Bi program vasıtasıyla google play kurmuştum ama sonra geri sildim. Amacım googleplay üzerinden chrome indirip sağlıklı çalışıp çalışmayacağını kontrol etmekti ama başarısızlıkla sonuçlandı. Hiçbir şekilde chrome hesabımdaki kaydedilen verilerime ( yer imleçleri şifreler vs ) hesap açtırmadığı için ulaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve bir sorun daha var. İnternet üzerinden dizi izlediğimde nedense çözünürlük 1080p olmasına rağmen sanki yetersiz gibi geliyor. Farklı tarayıcılarda denedim ama hep aynı sonucu aldım. ( Gerçi izlediğim dizi eski bir dizi sonuçta kalitesi pek iy değil ama kocaman Pc ekranında aynı çözünürlükte izlerken rahatsız etmemesine rağmen tabletten izleyince rahatsız etmesi biraz garibime gitti açıkçası )