Neler Yeni

Huawei matepad 11 alınır mı?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
hocam mesala forumlarda bakıyorum millet banka uygullamalrı apk ile yüklemek sıkıntı falan yazmış ben telefon almıyorum tablete neden banka uygulamasını yükleyeyim zaten.. bu sorunlar beni ilgilendirmiyor. Arayüzü iyi mi, donmadan çalışıyor mu kalem ile klavye arasındaki bağlantısında sıkıntı oluyor mu veya stabil çalışıyorlar mı ? Şarjı uzun süre götürüyor mu.. Benim için önemli olan şeyler bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Google haritalar yokmuş banane olmazsa olmasın kimsenin tabletten haritalar programını kullandığını gördünüz mü

Logithx

80+ Bronze
Çok güzel. Ben de matepad pro alacaktım forumdan biri matepad 11 al dedi fiyatı hem daha uygun hem sistem olarak biraz daha iyi gibi... Doğru muyum hocam
Yanlış söylemiş hem ekran büyüklüğü ve özelliği olarak hem depolama ram ve işlemci olarak matepad pro daha iyi matepad 11 kırpılmış model gibi düşün ama oda fazlasıyla işini görecektir ayrıca bir çok uygulama app gallery de var olmayanları uygulamaların web siteleri üzerinden indirebiliyorsun alternatif uygulama mağazalarıda var..

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Yanlış söylemiş hem ekran büyüklüğü ve özelliği olarak hem depolama ram ve işlemci olarak matepad pro daha iyi matepad 11 kırpılmış model gibi düşün ama oda fazlasıyla işini görecektir ayrıca bir çok uygulama app gallery de var olmayanları uygulamaların web siteleri üzerinden indirebiliyorsun alternatif uygulama mağazalarıda var..
Hocam bildiğim kadarıyla matepad pro nun 2 modeli var 10.8 ve 12.6 inç olanı.. Bu tabletlerin donanımsal özellikleri de birbirinden farklı. Sizin dediğiniz büyük ekran olan o da zaten daha üstün bir tablet. 10.8 inç olandan bahsediyordum ben

Astra G

80+ Bronze
Alınır. Odukça iyi bir tablet. Apple diyorlar ama ben 10.nesil beklerdim alacak olsam. Yine de bence matepad 11

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Merhaba huawei matepad 11 yeni aldım playstore uygulamalarını indirebileceğim bir uygulama var mı?
Alınır. Odukça iyi bir tablet. Apple diyorlar ama ben 10.nesil beklerdim alacak olsam. Yine de bence matepad 11
apkpure üzerinden indirmeni öneriyor huawei.
Ben de oradan indiriyorum fakat direk indire bileceğim uygulama olsa playstore gibi güzel olur.
Bu konuyu açtıktan sonra kara verip Matepad 11 almış bulunuyorum. Tabletten gayet memnunum günlük basit işlerde kullanıyorum. Öğrenciler için kesinlikle tavsiye edrim not tutmak ders takip etmek açısından gerçekten güzel.

Bi program vasıtasıyla google play kurmuştum ama sonra geri sildim. Amacım googleplay üzerinden chrome indirip sağlıklı çalışıp çalışmayacağını kontrol etmekti ama başarısızlıkla sonuçlandı. Hiçbir şekilde chrome hesabımdaki kaydedilen verilerime ( yer imleçleri şifreler vs ) hesap açtırmadığı için ulaşamadım.

Ve bir sorun daha var. İnternet üzerinden dizi izlediğimde nedense çözünürlük 1080p olmasına rağmen sanki yetersiz gibi geliyor. Farklı tarayıcılarda denedim ama hep aynı sonucu aldım. ( Gerçi izlediğim dizi eski bir dizi sonuçta kalitesi pek iy değil ama kocaman Pc ekranında aynı çözünürlükte izlerken rahatsız etmemesine rağmen tabletten izleyince rahatsız etmesi biraz garibime gitti açıkçası )

Astra G

80+ Bronze
Bu konuyu açtıktan sonra kara verip Matepad 11 almış bulunuyorum. Tabletten gayet memnunum günlük basit işlerde kullanıyorum. Öğrenciler için kesinlikle tavsiye edrim not tutmak ders takip etmek açısından gerçekten güzel.

Bi program vasıtasıyla google play kurmuştum ama sonra geri sildim. Amacım googleplay üzerinden chrome indirip sağlıklı çalışıp çalışmayacağını kontrol etmekti ama başarısızlıkla sonuçlandı. Hiçbir şekilde chrome hesabımdaki kaydedilen verilerime ( yer imleçleri şifreler vs ) hesap açtırmadığı için ulaşamadım.

Ve bir sorun daha var. İnternet üzerinden dizi izlediğimde nedense çözünürlük 1080p olmasına rağmen sanki yetersiz gibi geliyor. Farklı tarayıcılarda denedim ama hep aynı sonucu aldım. ( Gerçi izlediğim dizi eski bir dizi sonuçta kalitesi pek iy değil ama kocaman Pc ekranında aynı çözünürlükte izlerken rahatsız etmemesine rağmen tabletten izleyince rahatsız etmesi biraz garibime gitti açıkçası )
Hayırlı olsun hocam:giggle: Güle güle kullanmanız dileğiyle..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,991
Üyeler
167,758
Son üye
Llss
Top Bottom