Selamlar. Bu ürün sizce f/p oalrak alınır mı? Klavyeli ve kalemli olarak almak istiyorum. ikinci el olarak 4700 tl civarına almak sizce mantıklı mı ? Veya yerine önerebileceğiniz bir tablet var mı? Kalemli olması lazım
Tablet + klavye+ kalem = 4700
Bende matepad pro var matepad 11'inde performansı çok güzel ben sadece harmony os konusuna gelecem uygulama konusunda bir problem yaşamazsın google servislerinin olmamasının çok bir önemi yok hepsinin alternatifi var bence gönül rahatlığıyla alabilirsin..
Bende matepad pro var matepad 11'inde performansı çok güzel ben sadece harmony os konusuna gelecem uygulama konusunda bir problem yaşamazsın google servislerinin olmamasının çok bir önemi yok hepsinin alternatifi var bence gönül rahatlığıyla alabilirsin..
Çok güzel. Ben de matepad pro alacaktım forumdan biri matepad 11 al dedi fiyatı hem daha uygun hem sistem olarak biraz daha iyi gibi... Doğru muyum hocam
hocam eskiden bir IPAD im vardı bilgisayardan en ufak dosyayı bile atarken illallah ediyordum oncan beri IPAD ten nefret ederim. Bu arada zaten bütçeyi aşıyor hocam
Sıkıntı değil hocam ama merak ettiğim şunlar.
Whatsapp kullanabilir miyim yedeklemesi önemli değil ( kullanılıyor diye biliyorum )
Drive ve youtube apk ile indirilebilr mi veya bir şekilde halledilebilir mi yoksa illa tarayıcıdan mı girmem gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de alacağım cihaz tablet hani telefon olsa anlarım google programları sıkıntı yapabilir ama tablette zaten google programlarını pek kullanmayacağım bile
Selamlar. Bu ürün sizce f/p oalrak alınır mı? Klavyeli ve kalemli olarak almak istiyorum. ikinci el olarak 4700 TL civarına almak sizce mantıklı mı ? Veya yerine önerebileceğiniz bir tablet var mı? Kalemli olması lazım
Tablet + klavye+ kalem = 4700