Neler Yeni

Huawei matepad 11 alınır mı?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
Selamlar. Bu ürün sizce f/p oalrak alınır mı? Klavyeli ve kalemli olarak almak istiyorum. ikinci el olarak 4700 tl civarına almak sizce mantıklı mı ? Veya yerine önerebileceğiniz bir tablet var mı? Kalemli olması lazım
Tablet + klavye+ kalem = 4700

es2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enis Sayın
Tablet konusunda apple ın üstüne yok bence ipad 9.nesil alabilirsiniz performans olarak daha iyi

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Bende araştırıyorum bir süredir.huawei shop ta 5000 üzerine 300 tl indirim vardı.Tablet+klavye+mouse+kalem+modem 5300 liraya geliyordu

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Huawei matepad 11 de google servisleri yok fakat
evet biliyorum. Benim için sıkıntı olacağını sanmıyorum birçok uygulamayı bir uygulama yardımıyla indirebiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Huawei matepad 11 de google servisleri yok fakat
Bende araştırıyorum bir süredir.huawei shop ta 5000 üzerine 300 TL indirim vardı.Tablet+klavye+mouse+kalem+modem 5300 liraya geliyordu
Hocam bu arada oyun için almıyorum. Basit işlemlerde kullanacağım ders çalışmak için film izlemek için vs

Logithx

80+ Bronze
Bende matepad pro var matepad 11'inde performansı çok güzel ben sadece harmony os konusuna gelecem uygulama konusunda bir problem yaşamazsın google servislerinin olmamasının çok bir önemi yok hepsinin alternatifi var bence gönül rahatlığıyla alabilirsin..

En İyi Cevap
3
Google şeyi sizin için bir sıkıntı değilse alınır. Güzel cihaz. Xiaomi pad 5 te var ancak bütçenizi aşıyor.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Bende matepad pro var matepad 11'inde performansı çok güzel ben sadece harmony os konusuna gelecem uygulama konusunda bir problem yaşamazsın google servislerinin olmamasının çok bir önemi yok hepsinin alternatifi var bence gönül rahatlığıyla alabilirsin..
Çok güzel. Ben de matepad pro alacaktım forumdan biri matepad 11 al dedi fiyatı hem daha uygun hem sistem olarak biraz daha iyi gibi... Doğru muyum hocam

Sebebi nedir merakımdan soruyorum kusura bakmayın
hocam eskiden bir IPAD im vardı bilgisayardan en ufak dosyayı bile atarken illallah ediyordum oncan beri IPAD ten nefret ederim. Bu arada zaten bütçeyi aşıyor hocam

Google şeyi sizin için bir sıkıntı değilse alınır. Güzel cihaz. Xiaomi pad 5 te var ancak bütçenizi aşıyor.
Sıkıntı değil hocam ama merak ettiğim şunlar.
Whatsapp kullanabilir miyim yedeklemesi önemli değil ( kullanılıyor diye biliyorum )
Drive ve youtube apk ile indirilebilr mi veya bir şekilde halledilebilir mi yoksa illa tarayıcıdan mı girmem gerekir

Bir de alacağım cihaz tablet hani telefon olsa anlarım google programları sıkıntı yapabilir ama tablette zaten google programlarını pek kullanmayacağım bile

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Selamlar. Bu ürün sizce f/p oalrak alınır mı? Klavyeli ve kalemli olarak almak istiyorum. ikinci el olarak 4700 TL civarına almak sizce mantıklı mı ? Veya yerine önerebileceğiniz bir tablet var mı? Kalemli olması lazım
Tablet + klavye+ kalem = 4700
Ne için alacaksın?
Çizim yapacak mısın?

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Top Bottom