Neler Yeni

Yardım Huawei P Smart S WhatsApp vs. Nasıl İndirilir?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Huawei P Smart S telefon siparişi verdim. Sonrasında öğrendim ki bu telefonda play store desteği yokmuş. Eski Huawei Y6 2018 telefonumda AppGallery'de WhatsApp ve İnstagram vs. uygulamalarını bulamadım. Bu telefonda bu uygulamaları indirmek mümkün mü?
@Emirhandkee

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Huawei P Smart S telefon siparişi verdim. Sonrasında öğrendim ki bu telefonda play store desteği yokmuş. Eski Huawei Y6 2018 telefonumda AppGallery'de WhatsApp ve İnstagram vs. uygulamalarını bulamadım. Bu telefonda bu uygulamaları indirmek mümkün mü?
@Emirhandkee
Yarayıcıdan play store indirebilirsin. Bu arada bende şuan y6 2018 kullanıyorum, berbat bir telefon.

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nasıl yani? Yokmu appstore, play store gibi bir uygulama acaba bu telefonda?
Google yoksa yoktur. Çünkü adı üstünde Google play stor.

Google galiba Huawei ye ambargo yapıyordu. Bir de şöyle bir teknik var, telefon kurarken eski telefondan foto vs. Aktarabiliyorsun aktarırken googleyei falan da seç.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Google yoksa yoktur. Çünkü adı üstünde Google play stor.

Google galiba Huawei ye ambargo yapıyordu. Bir de şöyle bir teknik var, telefon kurarken eski telefondan foto vs. Aktarabiliyorsun aktarırken googleyei falan da seç.
Diyorum ki, zaten biliyorum play store'un google'ın uygulaması olduğunu. iPhone larda da AppStore falan var ya hani, Huawei in böyle bir uygulaması yok mu?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Nasıl yani? Yokmu appstore, play store gibi bir uygulama acaba bu telefonda?
AppGalery var bahsettiğiniz telefon Google desteksiz yani Play Store veya Youtube yok.
Telefona APK ile herşeyi indirebilirsiniz fakat Youtube hariç, onuda tarayıcıdan halledebilirsiniz.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
İade edebilirsin? Belki.

Top Bottom